• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bilmiyorum ben kesin hamileyim bu ay dedigim ay hamileydim o zaman gercekten farklı bi his olmuştu:dua:
Rabbim insallah hepimize nasip eder o histen .Olmayinca yikilis kotu.Gene de aklimizda olmayabileceginde olmali

yaa canm bu sürec cok Stresli adet olmayınca bi dert olunca bir dert Yumurtalama bi dert yumurtalamamam bir dert yumurtalayınca Artık gunler gecmiyo yumurtlamayınca bu ayda olmadı diyip uzuluyosun
Ben ilk kez ovuslasyon yapiyorum bu ay yumurtlama olmayabilirde demi

Testler aynı marka mıydı canım? Değişiyor çünkü hepsinde, ben silik de olsa görüyorum senin kan vermen lazım güzel haberlerini bekliyorum

Adet başlayacak hissi varsa bence geçmesini bekle adet gününün 😞😞😞
Testler aynı cnm. Geldim haatsneye kan verdim öğleden sonra çıkcak.

Yo
Canım sen bir ilac falan kullaniyor musun yada çatlatma ignesi yaptirdın mı oyle olunca siliklesme oluyor da
Yok herhangi bir ilaç kullanmadım ben. Folik asit dışında

Eğer hemen cıktysa bende cok silik bi cizgi gördüm. Eğer test markaları farklıysa ondan da olabilir. Sen en iyisi kan ver canm:KK200:
İkiside aynı marka. Geldim kan verdim öğleden sonra çıkcak

Yo
Yok herhangi bir ilaç kullanmadım ben. Folik asit dışında
O zaman sıvi alımınla ilgili olabilir silik çıkması insallah güzel sonuçlarla gelirsin canım bizi de haberdar edersin 🤲🏻👼🏻🤗

Kızlar ovulasyon testi ni ne zaman yapmalıyız hani ilk idrar Lami yoksa bekleyecekmiyim su içip icmemem etki eder mi

Back
X