Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdi sen bunu diyince. Kuzenimin eşide ilk ayından hamile kaldı. Gelp bana anlatıyodu x de nasıl oldu anlamadım diyo diyodu içimden dedim ben anlatırım şimdi nasıl oldugunu:KK70:
Nısıl ıldı ınlımıdım 🙄

Ya bende kist olmadanönce takipte yumurtam büyüdü ve çatlamadan kiste dönüştü doktorda adetini geciktirme sebebi olur dedi doğum kontrol hapıyla kisti geçirdik, bende çatlama iğnesi istiyordum , ama bu 4. Ay gidişim yine yumurta takibi yapacakmış adetin 3. Günü gel dedi :/ hiç bişey anlamıyorum ya birde siz hemen nasıl tedaviye başladınız doktor direk sprunu çözüptemi yaptı iğneyi
Benim adet düzensizliğim vardı. Prolaktinden dolayı böyle oldugunu anladı doktor yaptıgı testlerle zaten bende prolaktinden olduğunu biliyodum gecen senelerde evlenmeden önce gittiğim doktorlardan. Hamilelik için başk bi engelimin olmadıgını kist falan olmadını rahimin temiz olduğunu söyledi. Sadece prolaktin çok yükseldiği için bunun yumurtanın gelişip çatlamasını engellediğini söyledi. O yüzden klomen verdi yumurtayı geliştirdi ve ondan sonra çatlatma iğnesi yaptı.

Şimdi sen bunu diyince. Kuzenimin eşide ilk ayından hamile kaldı. Gelp bana anlatıyodu x de nasıl oldu anlamadım diyo diyodu içimden dedim ben anlatırım şimdi nasıl oldugunu:KK70:
Ayy öyle oluncada insan utanır ilk aydan hamile kalmakta insanı çok şaşırtır daha evliliğe gelinliğe alışamadan :KK70:

Benim adet düzensizliğim vardı. Prolaktinden dolayı böyle oldugunu anladı doktor yaptıgı testlerle zaten bende prolaktinden olduğunu biliyodum gecen senelerde evlenmeden önce gittiğim doktorlardan. Hamilelik için başk bi engelimin olmadıgını kist falan olmadını rahimin temiz olduğunu söyledi. Sadece prolaktin çok yükseldiği için bunun yumurtanın gelişip çatlamasını engellediğini söyledi. O yüzden klomen verdi yumurtayı geliştirdi ve ondan sonra çatlatma iğnesi yaptı.
Anladım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız

Hoşgeldin canım ilk gebelik haberi senden mi gelcek:dondurma::KK200:
Kizlar ben yeni üye oldm mol gebelik geçirdim 9 ay korunduk korunmayı bıraktık folik asit içiyorum geçen ay bıraktık ama adet oldm bugün yumurtlama gunm bugün oldu dünde oldu tutma ihtimali nedir sizce çok istyrm 20 dk bekledm içimden aktı az birşey bide idrarımı tutamdm birşey olurmu

Kizlar ben yeni üye oldm mol gebelik geçirdim 9 ay korunduk korunmayı bıraktık folik asit içiyorum geçen ay bıraktık ama adet oldm bugün yumurtlama gunm bugün oldu dünde oldu tutma ihtimali nedir sizce çok istyrm 20 dk bekledm içimden aktı az birşey bide idrarımı tutamdm birşey olurmu
Akması çok normal canım. Gerekli olunan zaten içeriye alınıyormuş ama doktor bana ilişkiden sonra bir saat yatılması geektiğini söyledi

Mol gebelik nedir acaba canım?

Hosgeldin canım. Adet tarihin ne listeye ekleyelim seni. Yumurtlama günün de cok yüksek tutma sansı :KK51: canım ona takılma o kadar akar.

Hahahahah erken yola koyulamadık :KK70:
Gec olsun güc olmasın ne diyelim. O kızın hemen oldu mesala ama birsürü problemi sıkıntısı var. Allah ona aratmadı ama başka şeylerle imtihan etti. Mesala benimde Allaha sükür problemim yok ama bebis icin ugrasıyom benimde imtihanım bu :KK51:

Gec olsun güc olmasın ne diyelim. O kızın hemen oldu mesala ama birsürü problemi sıkıntısı var. Allah ona aratmadı ama başka şeylerle imtihan etti. Mesala benimde Allaha sükür problemim yok ama bebis icin ugrasıyom benimde imtihanım bu :KK51:
Aynen canımm dediğin gibi hepimizin imtihanı farklıı rabbim herşeyin hayırlısını versin diye boşuna demiyoruz. Dualarımız kabul olur hayırlısıyla inşallahh🥰🤲🏼

Back
X