- 12 Nisan 2019
- 24.167
- 38.365
- 598
virüs yüzünden sanırım ağlamadım dahaTamam olsun. Can sıkıp üzülmek yok biz mayıs da da burdayız öyle degil mi. Yüzünü asıp üzülme sakın tamam mı hersey cok daha güzel olcak

yola devam,durmak yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
virüs yüzünden sanırım ağlamadım dahaTamam olsun. Can sıkıp üzülmek yok biz mayıs da da burdayız öyle degil mi. Yüzünü asıp üzülme sakın tamam mı hersey cok daha güzel olcak
Bat ne demek ben yeni uye oldum yeni eklendim aranizdaHoşgeldin canımm mayıs ayı batını yazsak daha iyi olur bence regln geldi mi![]()
Vardır bunda da bir hayır canım hem mayıs sonu virüs etkisini kaybeder daha rahat bir gebelik gecirmis oluruz umudumuzu kaybetmek yokvirüs yüzünden sanırım ağlamadım daha
yola devam,durmak yok
inşallah kuzum,yaza da az kaldı inşallah daha güzel günler bekliyor biziVardır bunda da bir hayır canım hem mayıs sonu virüs etkisini kaybeder daha rahat bir gebelik gecirmis oluruz umudumuzu kaybetmek yok![]()
![]()
![]()
Yaz gebeligi kış anneliği yaşayacağız insallahinşallah kuzum,yaza da az kaldı inşallah daha güzel günler bekliyor bizihala mayıs topiğindeyim
Beklenen adet tarihi imisBat ne demek ben yeni uye oldum yeni eklendim aranizda![]()
Ben batı anlamıştım da satı hala bilmiyorumBeklenen adet tarihi imisben de bilmiyordum
![]()
ocak annelerı mı aralaık annelerı mı grubu olacak diye dsunuyordum gerekkalmadıYaz gebeligi kış anneliği yaşayacağız insallah![]()
son adet tarıhı :)Ben batı anlamıştım da satı hala bilmiyorum![]()
Satı ben de bilmiyorum o ne ola kiBen batı anlamıştım da satı hala bilmiyorum![]()
Bilgilenmiş olduklson adet tarıhı :)
son adet tarıhı :)
ben de hep buralardan öğrendim,daha neler neler öğrendimmBilgilenmiş oldukl![]()
Hahahja sorma cnm hergünn yeni yeni şeyler görüyoruzben de hep buralardan öğrendim,daha neler neler öğrendimm![]()
zamanla diplomasz kadn doğumcu oluyosunuz buralardaçok sagol canım böyle fransiz kalıyorduk valla
ilk bebek denediğim ay yumurtlama günü olayından habersizdimHahahja sorma cnm hergünn yeni yeni şeyler görüyoruz![]()
Hahahah gerçekteen geçen gün aynı bu tabiri kullandım arkadaşımazamanla diplomasz kadn doğumcu oluyosunuz buralarda![]()
öylee amaHahahah gerçekteen geçen gün aynı bu tabiri kullandım arkadaşıma![]()