Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah hamilelik haberini verirsin canım az kalmış var mi belirtilerin
Kasık ağrım oldu ara ara ama önceki aylar da hep böyle oldu 😔 o yüzden umitlenmiyorum polikistik over olduğum içinde sanki kendiliğinden hamile kalmam biraz mucize gibi . Dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlerde bana edin ❤️🌸

Kasık ağrım oldu ara ara ama önceki aylar da hep böyle oldu 😔 o yüzden umitlenmiyorum polikistik over olduğum içinde sanki kendiliğinden hamile kalmam biraz mucize gibi . Dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizlerde bana edin ❤🌸
Ümitsizlige kapılma polikistk over olup çok hamile kalan var eşin de sorun yoksa muhakak olur. Bu topik sana da uğurlu gelir insallah enerini inacını yüksek tut az kalmış olumsuzlugu cekme hemen🤗🤲🏻 bebeğin belki seninledir:anne::anneadayı:

Selam canım iyilik nolsun sen nasıl oldun
Iyim cnm agrili zamanlar geciriyorum hic boyle olmazdi cok agri cektim bu regl doneminde bi de birsey fark ettim cok buyuk parcalar geliyor benden boyle kagit gibi icim urperdi ilk kez boyle oldum belki okadar ay sonra ilk denememizdi diye olabilir mi diye dusuniyorum

Iyim cnm agrili zamanlar geciriyorum hic boyle olmazdi cok agri cektim bu regl doneminde bi de birsey fark ettim cok buyuk parcalar geliyor benden boyle kagit gibi icim urperdi ilk kez boyle oldum belki okadar ay sonra ilk denememizdi diye olabilir mi diye dusuniyorum
Rahim kendini gebelige hazırlamış belli ki canım ondandır o parcalar insallah bu ay gebelik haberini alıcaz hep beraber 🤲🏻👼🏻. Dayanamayacağın şekilde bir ağrıysa dikkat et canım reglidir diyip gecme hastaneye git muhakkak

Back
X