Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok yakın bizimkiler kuzum yumurtlamaya göre benim de 3 mayıs. İnşallah bebek gelir fakat gelmezse de daha bir yıl bile olmadı de kendini motive et biz de ederiz gerçekten de öyle canım allahın izniyle olur daha 1 yıl için de genel de çoğu kişi gebe kalır
Öyle canım ama insan bi yıkılmıyo degil hani. Sanki tüm emeklerin bosa gitmis bosa ugrasmıs hayal kurmus gibi

Bende bu sefer öyleyim gercekten belirti olsa bile yok yok kendimi kandırıym derim :KK70:
Bende de 2 aydır belirtiler hep var 😅 Nisan ayında 3 gün gecikti. Normalde hep gününde olurum. Baya umutlanmıştım ama olmadı

ay 2.5 yıl mı.. biz burda bi kaç ay deneyip olmayınca söyleniyoruz.
Evet canım Malesef o yüzden benim öyle çok fazla bi umudum yok ama tabi çıkmadık candan umut kesilmez 😂 sizlerin olacağına inanıyorum hiç stres yapmayın

Evet canım Malesef o yüzden benim öyle çok fazla bi umudum yok ama tabi çıkmadık candan umut kesilmez 😂 sizlerin olacağına inanıyorum hiç stres yapmayın
Niye öyle diyosun. Bi sorun var mı doktora gttiniz mi? Sana en icten sekilde dua edicem. Bu sözün beni cok uzdu. Rabbim sana mubarek ayın hürmetine nasip etsin yüzünü güldürsün kucagını doldursun.

Niye öyle diyosun. Bi sorun var mı doktora gttiniz mi? Sana en icten sekilde dua edicem. Bu sözün beni cok uzdu. Rabbim sana mubarek ayın hürmetine nasip etsin yüzünü güldürsün kucagını doldursun.
Sebebsiz kuzum bir sorun yok. Allah razı olsun rabbim hepimize nasip etsin inşallah 😍

Öyle bişeyki vücudun da az farklılık farketsen acaba hamilelikten mi diyosun:KK48:
Evet şu malum olaylardan dolayı hastaneye gidemedim de kaldı bakalım nasip kendiliğinden gelir belki ama nazlı olcak annesi gibi belli 😅

Back
X