Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında düşünmeyince hic belirti olmuyo biliyo musum hemde hic yani :KK70:
Ya ben Nisan ayında düşünmüyordum regl tarihimi bile unutmuştum corona falan olunca ayın kaçındayız bakmiyordum bile. Normalde bende göğüs ağrısı falan hiç olmaz reglden 1 hafta önce göğüs ucu ağrısı başladı ama nasıl şiddetli. Ondan sonra acabalar başladı bende. Tabii ben farkında değilim sanarken beynim bana oyun oynuyorsa o ayrı :halay:

Ya ben Nisan ayında düşünmüyordum regl tarihimi bile unutmuştum corona falan olunca ayın kaçındayız bakmiyordum bile. Normalde bende göğüs ağrısı falan hiç olmaz reglden 1 hafta önce göğüs ucu ağrısı başladı ama nasıl şiddetli. Ondan sonra acabalar başladı bende. Tabii ben farkında değilim sanarken beynim bana oyun oynuyorsa o ayrı :halay:
Ay ne bilim mesala benimde simdi göğüs ucuma dokununca acıyo ama sanmıyorm yinede. Keske hamile kalınca vücudumuz bi alarm verse ve bizde anlasak :KK70:

Burada ezan dörtte okunuyor. Uyuyup uyanırsam ben kendimi tanıyorum ya uyanamam alarmı kapatırım ya da çoook zor kalkar iki lokma atarım ağzıma. En iyisi dedik durabildiğimiz kadar duralım yiyip yatalım 😊
Bende ayni şekilde uyursam uyanamam diye bekliyorum 😀

Back
X