- 17 Mayıs 2019
- 1.587
- 2.912
- 83
Benm bugün yarn olur kuzum 3 gün önce karn agrım oldu. Sivilcelerde baş gösterdi bende umut yok bu ay kuzum. Umutlar sonraki bahara

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm bugün yarn olur kuzum 3 gün önce karn agrım oldu. Sivilcelerde baş gösterdi bende umut yok bu ay kuzum. Umutlar sonraki bahara
Kuzum niye öyle diyosun ki. Benimde hamile oldugum ay sivilcem cıkmıstı. Hatta hamilr olanlar sivilcelenmeden yakınır hepBenm bugün yarn olur kuzum 3 gün önce karn agrım oldu. Sivilcelerde baş gösterdi bende umut yok bu ay kuzum. Umutlar sonraki bahara![]()
Devam edicem canımPik olmus canm teste yarın da devam et silik oldugunda çatlamış olcak, bugunu de degerlendirme yi unutma![]()
Benm her regl öncesi sivilcelenme olur o yüzden eminim kuzum :) nasip kısmet bu ay kısmet deglms. Rabbim mayıs ayı sevinenler kervanından eylesin bizi☺Kuzum niye öyle diyosun ki. Benimde hamile oldugum ay sivilcem cıkmıstı. Hatta hamilr olanlar sivilcelenmeden yakınır hep
İnşallah canım. Mayıs ayınds görmeyiz inşallah kırmızılarıBenm her regl öncesi sivilcelenme olur o yüzden eminim kuzum :) nasip kısmet bu ay kısmet deglms. Rabbim mayıs ayı sevinenler kervanından eylesin bizi☺![]()
Amin canm inşallah görmeyiz gelecek ay bizim yüzümüz güler inşallah ❣İnşallah canım. Mayıs ayınds görmeyiz inşallah kırmızıları![]()
Aminnİnşallah canım. Mayıs ayınds görmeyiz inşallah kırmızıları![]()
bugün olmam gerekiyo bakalım
Tamam canım değerlendiren inşaallah ayın 11 pozitif sonucu veririmhepimiz veririz bol bol dua ediyorum hepimiz içinrabbim bizede nasip et diye
İnşallah canım hamilelik belirtileri var mıbugün olmam gerekiyo bakalım ☺☺inşallah olmustur bu ay
Ya bide bişey sormak istiyorum daha once hamile olmus arkadaşlara hamilelik esnasında akıntı olmuşmuydu ??
Ya ne bilim şu anda orucum zaten akşam yemek yedikten sonra bi mide bulantısı falan oluyor çok yorgun hissediyorum kendimiİnşallah canım hamilelik belirtileri var mı
İnşallah vardır kuzum. Yarın test yapcak mısınYa ne bilim şu anda orucum zaten akşam yemek yedikten sonra bi mide bulantısı falan oluyor çok yorgun hissediyorum kendimi
Bi fikrim yok canım. Acaba erken mi yumurtlama olcak ki yumurtlama agrısı olabilir miKızlar bir şey soracağım reglim 2 gün önce bitti ama hala regl olacakmışım gibi sancı var aranızda yaşayan oldu mu bu durumu neden olur ki![]()
Inşallah canım❤ ben bi kaç gün daha beklemek istiyorum her ay hüsrandan sonra ama dayanabilirmiyim bilmiyorumİnşallah vardır kuzum. Yarın test yapcak mısın
Kendini yumurtlamaya hazırlıyor olabilir bide biraz üşüttüysen sancı devam edebiliyor canımKızlar bir şey soracağım reglim 2 gün önce bitti ama hala regl olacakmışım gibi sancı var aranızda yaşayan oldu mu bu durumu neden olur ki![]()
bence regl düzenliyse beklemeInşallah canım❤ ben bi kaç gün daha beklemek istiyorum her ay hüsrandan sonra ama dayanabilirmiyim bilmiyorum![]()
Bilmiyorum ki canım bir sıkıntı yoktur inşallahBi fikrim yok canım. Acaba erken mi yumurtlama olcak ki yumurtlama agrısı olabilir mi
Yoktur canım öyle düşünme. Çok mu oluyo agrınBilmiyorum ki canım bir sıkıntı yoktur inşallah