Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar göğüs ağrısı değil de acıması var, ağrı her zaman olur benim sadece yürürken falan veya dokununca acıyor sizce neden :(

Ben bu belirtiyi hamile olunca yaşıyorumregline ne kadar var ki
Bugünle beraber 7 gün var. Ama belirti değildir ya. Birkaç ay önce de böyle olmuştu bir şey çıkmamıştı. Ben artık umutlanmak istemiyorum :( Ama hani mide bulantısı falan desem onlar psikolojik olabiliyor, ben bildiğin acı hissediyorum hem de hiç aklımda yokken.

Hamile kalan arkadaşlar günleri nasıl değerlendiriyorsunuz gün aşırı mı yoksa her gün mü??? Kafamda deli sorular 😎

Kızlar 3,5 yıl oldu evleneli bir kez tüp bebek yaptırdım olmadı eşim sorun etmeye başladı bu durumu ikimizde de bir sorun yok ama olmuyor çok üzgünüm artık uğraşma boşver olmaz bizim kabullen artık sende dedi

Bugünle beraber 7 gün var. Ama belirti değildir ya. Birkaç ay önce de böyle olmuştu bir şey çıkmamıştı. Ben artık umutlanmak istemiyorum :KK43: Ama hani mide bulantısı falan desem onlar psikolojik olabiliyor, ben bildiğin acı hissediyorum hem de hiç aklımda yokken.
Canım umitlenmekde ümitsizlik ye yıpratıyor insanı çok iyi biliyorum ama bende öyle oluyordu herkeste aynı belirti olmayabilir tabi

Kızlar 3,5 yıl oldu evleneli bir kez tüp bebek yaptırdım olmadı eşim sorun etmeye başladı bu durumu ikimizde de bir sorun yok ama olmuyor çok üzgünüm artık uğraşma boşver olmaz bizim kabullen artık sende dedi
Bitkisel kürler denediniz mi

Back
X