- 10 Eylül 2016
- 2.433
- 1.249
- 133
İncir kürü soğan kürü bunlarNeleri denediniz mesela
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İncir kürü soğan kürü bunlarNeleri denediniz mesela
Onu denemedimÇakşır suyunu duydun mu? Ben alıp kullanmaya baslicam yarın. Faydasını çok gören var bi araştır istersen sen de
Ay canım benim o benim de aklıma takılıyor doktor dan aldığın cevabı bana da mesaj olarak falan bildirir misin rica etsemO zaman yanlış alarm canım için rahat olsun yumurtlama değildi o2 aydır kullanıyorum bende pik yapıyor değerlendiriyorum o günleri tutmuyor bu sefer pik olan gün için randevu aldım doktora gideceğim bakalım gerçekten doğru mu testler
Ben de burda bir arkadastan öğrendim. Hatta alıp kullanmaya başladı o da. Denemekten bir zarar gelmez diye ben de yarın alicamOnu denemedim
Bende deneyim bari herşeyi deniyoruz zatenBen de burda bir arkadastan öğrendim. Hatta alıp kullanmaya başladı o da. Denemekten bir zarar gelmez diye ben de yarın alicam
Çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor. Gülbahar ölçü diye biri var hatta onun videolarını izlememi önerdi arkadaş. Belki faydası olur denemekten bişey olmaz benceBende deneyim bari herşeyi deniyoruz zaten
Tamam canım denicem teşekkürlerÇaresizlik insana herşeyi yaptırıyor. Gülbahar ölçü diye biri var hatta onun videolarını izlememi önerdi arkadaş. Belki faydası olur denemekten bişey olmaz bence![]()
Rica ederimTamam canım denicem teşekkürler
Adetin geçmişti galiba. Tebrik ederim bariz belli sonuçKızlar bakın biEki Görüntüle 2625808
Kuzuuum gözün aydın cok sevindimmKızlar bakın biEki Görüntüle 2625808
Hamilelikten olabilirKızlar göğüs ağrısı değil de acıması var, ağrı her zaman olur benim sadece yürürken falan veya dokununca acıyor sizce neden![]()
Yaa inşallah ❤❤❤İnşallah bebişin seninledir canım![]()
Hic belli olmaz bak 4 tane gebemiz var. Ümitsiz olanlarda cıkıyoEvet canım nasip ama ben cok umutlu değilim bu aydan. Ya da umut edip sonra üzülmek istemiyo da olabilirim![]()
Ne zaman kullanmaya başlamalıyızBen de burda bir arkadastan öğrendim. Hatta alıp kullanmaya başladı o da. Denemekten bir zarar gelmez diye ben de yarın alicam