Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalnız ben gebelik oluşturduğunu bilmiyordum doktor yazmıştı gebelik öncesi kullanmam için. Diğer arkadaş öyle dedi yanıltmayayım sizi 😁
Tabi canım denk de gelmis olabilir 😀 zaten folik asit kullanmamız gerekiyor ya bu sefer senin kullandığından alayım dedim🤭

Öyle oluyor mu ya lekelenme falan yada şöyle bir soru sorayım bebek kendini saklar mı ben bunu duydum da 🤔🤔
Lekelenme oluyor evet oğlum sağlıkla dunyaya geldi ama bebek saklanması diye bir şey duymadım görünüyordu bebek ama kesenin etrafında kanama alanları oluyordu

Hoşgeldin aramıza.. bende 2 ay önce kürtaj oldum hiç korunmadım hamile de kalamadım ama. Umarım sen sağlıklı şekilde kalırsın canım
Hoşbulduk :KK24: geçmiş olsun sana da insallah biran evvel Allah isteyen herkese nasip eder. Benim düşükten sonra inanılmaz bebek isteğim arttı önce böyle degildim. Senin ilk gebeliğin miydi

Kızlar bişey sorcam bu t çizgisi koyu ama C çizgisi silik çıkıyor benim neden acaba

Ya kızlar yaklaşık beş altı gündür kasık ağrısı ve akıntı yaşıyorum hafif de miğde bulantısı vallahi adet olmasam hamileyim derim ya :KK61:

Sürekli zaten belirtiler yaşıyoruz. Valla sinir bozucu ya. Ne zaman bitecek bu 🤦‍♀️

cnm merhaba benden 4 gündür sadece leke geldi daha bugün normal regl olmaya basladım bidahaki regl de tarihi değişiyor 22 mayıs cnm. Dün test yaptım arkadas lar acaba yerleşme mi diyince negatif cıktı bugün regl oldum maalesef
canım sen kullanıcı adını mı değiştin

Hoşbulduk :KK24: geçmiş olsun sana da insallah biran evvel Allah isteyen herkese nasip eder. Benim düşükten sonra inanılmaz bebek isteğim arttı önce böyle degildim. Senin ilk gebeliğin miydi
Sağol canım. İlkti. Benimde öyle oldu. Daha fazla istemrye başladım. İnsan o kayıp duygusunu hazmedemiyo. Tekrar hemen hamile kalmak istiyo

IMG_20200427_121325.webp
IMG_20200427_121330.webp

Kızlar ağlıyorum şu anda

Yanlış olamaz değil mi ?

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 8 ay önce 6 haftalık düşük yaptım sonra olmadı hiç bu ay ovulasyona basladım bat ım 4 nisan dı 15 nisanda yumurtlamam oldu 16 sınsa silikleşti su an bir haftadır aşırı kasık agrılarım oluyor normalde adet belirtilerimde sivilce cıkması olurdu su an hiç yok insallah olmaz adetlerim düzensiz oldugu için yumurtlama günümden hesapladıgım adetime 3 gün var sanırım 🙏 herhangi ne belirtim olursa olsun baska bişeydendir deyip kendimi umutlandırmak istemiyorum ama o cift cizgiyi görmeyi cok istiyorum
Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah bebegin seninledir :KK200:

Back
X