Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa ben de inanmıyorum bu ay hiç dikkat etmemiştim yumurtlamayı yakalayamamistm.

Eşim de inanamadi gidiyorum tekrar test almaya
yaaa tebrik ederim baya belirgin cıkmış canm Bende bile bu kdr belirgin değildiii🤗🤗🤗🤲

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza 8 ay önce 6 haftalık düşük yaptım sonra olmadı hiç bu ay ovulasyona basladım bat ım 4 nisan dı 15 nisanda yumurtlamam oldu 16 sınsa silikleşti su an bir haftadır aşırı kasık agrılarım oluyor normalde adet belirtilerimde sivilce cıkması olurdu su an hiç yok insallah olmaz adetlerim düzensiz oldugu için yumurtlama günümden hesapladıgım adetime 3 gün var sanırım 🙏 herhangi ne belirtim olursa olsun baska bişeydendir deyip kendimi umutlandırmak istemiyorum ama o cift cizgiyi görmeyi cok istiyorum
canım regl tarihin 1'i mi ona göre listeye eklim

Bende kan verdm sonucları bekliyorum yarında Kadın doöuma gidicem varsa Keseye bakcam 5hafta olduk
Benimde adete göre 6+5 olduk inşallah yarın gidicem kese gözükür bugün dayanamadım yine test yaptım böyle çıktı kafayı yedim herhalde artık

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 48
Benimde adete göre 6+5 olduk inşallah yarın gidicem kese gözükür bugün dayanamadım yine test yaptım böyle çıktı kafayı yedim herhalde artık
Maşallah baya koyu🤗Sen baya beklemişsinn ben dayanamam yeter 5gün artıkk

Maşallah baya koyu🤗Sen baya beklemişsinn ben dayanamam yeter 5gün artıkk
Valla kuzum ben adetimden önce yapmaya başladım test o kadar silikti ki böyleydi yani bu en son yaptığım teste göre kan değerim yüksektir herhalde kan verdin mi sen canım

Eklentiler

• 0197C9C7-42FF-473D-BE5E-D87C847F543C.webp
    0197C9C7-42FF-473D-BE5E-D87C847F543C.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 49
Back
X