Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla kuzum ben adetimden önce yapmaya başladım test o kadar silikti ki böyleydi yani bu en son yaptığım teste göre kan değerim yüksektir herhalde kan verdin mi sen canım
verdim bu günm benimde testlerim böyleydi canm yavaç yabaç koyulaşdı çok şükür kan değerimi almadm daha Sağlıklı gebelik gecirelim inşAllah

Valla kuzum ben adetimden önce yapmaya başladım test o kadar silikti ki böyleydi yani bu en son yaptığım teste göre kan değerim yüksektir herhalde kan verdin mi sen canım
bu gün yapmadm test

Eklentiler

• Screenshot_20200427-123036_WhatsApp.webp
    Screenshot_20200427-123036_WhatsApp.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 44
Ay inşallah ya valla o kadar korkuyorum ki anlatamam 4 tane düşük o acıları çekmesi zaten mahvediyor insanı birde ilk kızım 6.5 aylık kalbi durdu psikolojim bozuldu iyice
Yaaa Kıyamam İnşAllah Bu sağlıklıdırr Stress yapmaaa en buyuk düşman stress

verdim bu günm benimde testlerim böyleydi canm yavaç yabaç koyulaşdı çok şükür kan değerimi almadm daha Sağlıklı gebelik gecirelim inşAllah
Anladım canım inşallah güzel sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi değerini paylaşırsan aldığında çok sevinirim canım

Anladım canım inşallah güzel sağlıkla kucaklarımıza alalım bebeklerimizi değerini paylaşırsan aldığında çok sevinirim canım
Amin canm 🤗🤗🤗Benm daha 5gün gecikti yani testim cok koyu değil normal

Hoşgeldin canım bat tarihin ne
06.05
Lekelenme oluyor evet oğlum sağlıkla dunyaya geldi ama bebek saklanması diye bir şey duymadım görünüyordu bebek ama kesenin etrafında kanama alanları oluyordu
Benim bir tanıdık 3 aylık hamileydi ama hamile olduğunu bilmiyordu iki ay boyunca adet görmüştü 3.ayda gecikme olunca hastaneye gitmiş doktor 3 aylık hamilesin demişti

Back
X