İnşallahAynı zamanların bebişleri olacak Allah’ın izniyle![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahAynı zamanların bebişleri olacak Allah’ın izniyle![]()
tabii canım sizdeHadi bakalım güzel sonuçlar al haberdar et bizide.
O kadar zorluyorum ki miğdem kalkıyor zorladığım zamanaynn bende iki kilo verdm hahahah gitniyo yemek
İnşllh güzel haberler gel. Benim dr 4 ü yda 5 inde gel demişti. Kaç haftalıksın sat a göre.Ben yarın gideceğim randevu aldım kadın doğuma bakalım inşallah iyi haberlerle dönerim
6+4 son adete göreİnşllh güzel haberler gel. Benim dr 4 ü yda 5 inde gel demişti. Kaç haftalıksın sat a göre.
Migren ataklarım tutuyor ilaçta alamıyorum dündendir çok fenayım. Erkenden gidebilirim dr a bunlar yüzünden.tabii canım sizdehbr edin
Bencede cok bekleme 5 haftada kese ztn gözüküyo yaniMigren ataklarım tutuyor ilaçta alamıyorum dündendir çok fenayım. Erkenden gidebilirim dr a bunlar yüzünden.
Öndesin sen inş kalp seslerini de duyarsın. Benim dha bugün 4+3 oldu. Bat günüm bugün6+4 son adete göre
4+3 bugün bat günüm işte ama dün sancım çok fenaydı gece uyuyamadım adet olcam sandımBencede cok bekleme 5 haftada kese ztn gözüküyo yaniİlac bende içmek istemiyorum dikkat et senin kac sata göre
İnşAllah yat dinlen Korkma gecer ağrılar benmde ilk günler şiddetliydi yatdm butun gün geçti şu an4+3 bugün bat günüm işte ama dün sancım çok fenaydı gece uyuyamadım adet olcam sandım
Canım tebrik ederim
Gözün aydın adetin kaç gün geçti baya belirgin maşallah
Belirtilerin neydi canım akıntın var mıydı böyle hamile haberleri aldığımda heyecanlanıyorum allah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim canım![]()
İnşallah ya bi görsek duysak ta rahatlasak yarın inşallah duyarım kalbini de sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruzÖndesin sen inş kalp seslerini de duyarsın. Benim dha bugün 4+3 oldu. Bat günüm bugün
Allahım bu manzarayı görmeyi bize de nasip etsin yaa tebrikler canımBir koşu gittim erken gebelik testi aldım geçenki yanlış testten sonra eşim inanamadi çünkü
Binlerce şükür Rabbim isteyen herkese versin bu grupta hamiş olmayan kalmasın![]()
![]()
Göğüsle koltuk altı arasına dokununca acıyor mu canım?Bnmde gogusumden koltuk altima agri girio durduk yere ve bugun hafif koyulasmis ama ucu beyaz .s