Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar boğazlarım şişti o yüzden antibiyotik kullanmaya başlıcam. Folik asite ara vereyim mi ikisini bir arada kullanmanın bi zararı olur mu bilginiz var mı
Gecmis olsun uzuldum. Tam bilmiorum ama sorun olucagini sanmiorum.

Göğüsle koltuk altı arasına dokununca acıyor mu canım?

Belli belirsiz bi aci var kramp gibi giriodu
[/QUOTE]
Bende belli belirsin değil dokununca baya morarmış gibi ağrıyor. Özellikle sabah yataktan kalktığımda çok ağrıyor sadece orası değil tüm göğüs bölgesi. Sen sonra hamile olduğunu mu öğrenmiştin canım?

Belirtilerin neydi canım akıntın var mıydı böyle hamile haberleri aldığımda heyecanlanıyorum allah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin inşallah😊😊😊

Canım açıkçası ben pek belirti aramadım. Yani gebeliğe yormadim şimdi düşündükçe aklıma gelenleri yazayim

Akıntım önceden çok vardı regl yaklastikca azaldı. Şu an beyaz , seffaf akıntım geliyor genellikle

Hatta kızlar ben reglden önce sivilcelenirim aynı şekilde sivilcelerim çıktı ve hala var hala da çıkıyor. Sivilcelerim çıktı kesin regl olcam demeyin yani. 😀

Göğüslerim ara ara ağrıdı acıdı ama bende kist var ondan hamileliğe yormamistim.

Ve uyku yani 3-4 gecedir özellikle iftardan sonra gözüm açılmadı.

_Lila _Lila Lilaaaa çok sevindim canım harika haber, hayırla kucağına al inşallah bize de dua et 😍 Sen 6 gün boyunca hiç test yapmadın mı? Buraya belirtilerini yazıyodun ama ihtimal vermiyodun sanki öyle hatırlıyorumm

Allah razı olsun canım etmem mi hiç inan hepinize edicem 😍

Reglden 1 gün önce yaptım negatifti bidaha yapmadım öncesinde buraya attığım yanlış test olayı vardı ona çok üzülmüştüm bidaha yapmamıştım.

Canım açıkçası ben pek belirti aramadım. Yani gebeliğe yormadim şimdi düşündükçe aklıma gelenleri yazayim

Akıntım önceden çok vardı regl yaklastikca azaldı. Şu an beyaz , seffaf akıntım geliyor genellikle

Hatta kızlar ben reglden önce sivilcelenirim aynı şekilde sivilcelerim çıktı ve hala var hala da çıkıyor. Sivilcelerim çıktı kesin regl olcam demeyin yani. 😀

Göğüslerim ara ara ağrıdı acıdı ama bende kist var ondan hamileliğe yormamistim.

Ve uyku yani 3-4 gecedir özellikle iftardan sonra gözüm açılmadı.
Yani akıntı azalırsa üzülmeyelim mi :KK51:

Allah razı olsun canım etmem mi hiç inan hepinize edicem 😍

Reglden 1 gün önce yaptım negatifti bidaha yapmadım öncesinde buraya attığım yanlış test olayı vardı ona çok üzülmüştüm bidaha yapmamıştım.
Sağ ol canımm siz Allahın nazlı kullarının ettiği dualar kabul olacak bizim de yüzümüz gülecek inşallah 💛

Ahh o salak test 😠 Neyse canım çift çizgiyi gördün ya gerisi boş 🥰

Belli belirsiz bi aci var kramp gibi giriodu
Bende belli belirsin değil dokununca baya morarmış gibi ağrıyor. Özellikle sabah yataktan kalktığımda çok ağrıyor sadece orası değil tüm göğüs bölgesi. Sen sonra hamile olduğunu mu öğrenmiştin canım?

Yok bnm adetim gecikti bkliom ole . Bnm belirtiler gidio arada oluo surekli degil gogus acisi var ama cok degil.

Yok bnm adetim gecikti bkliom ole . Bnm belirtiler gidio arada oluo surekli degil gogus acisi var ama cok degil.
Ayyy test yapsana 🥰

Bi biz kaldık biz ne zaman veriyoz sevincli haberi :KK70:
Off bizim daha 6-7 gün var azze 😂 Ben 1-2 gün gecikene kadar beklerim büyük ihtimal çünkü sadece 1 testim var dışarı da pat diye çıkamıyorum çok nadir. O yüzden beklerim yani 😅

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım ♥🥰

Amin canım Allah isteyn herkese versin 😊🤲

Yani akıntı azalırsa üzülmeyelim mi :KK51:

Bence üzülmeyin benim önceden çoktu çünkü bariz azaldı. Yine var tabi de az geliyor.

Sağ ol canımm siz Allahın nazlı kullarının ettiği dualar kabul olacak bizim de yüzümüz gülecek inşallah 💛

Ahh o salak test 😠 Neyse canım çift çizgiyi gördün ya gerisi boş 🥰

Çok şükür canım gülecek tabi duayı eksik etmeyin hatta bu ay burada dua grubundaydım şansıma iki kere bana denk gelmişti. 😊

Amin canım Allah isteyn herkese versin 😊🤲

Bence üzülmeyin benim önceden çoktu çünkü bariz azaldı. Yine var tabi de az geliyor.

Çok şükür canım gülecek tabi duayı eksik etmeyin hatta bu ay burada dua grubundaydım şansıma iki kere bana denk gelmişti. 😊
Müminin mümine ettiği duanın faziletine çok inanıyorum inşallah olacak bizim de bu ay müjdemiz 😍

Off bizim daha 6-7 gün var azze 😂 Ben 1-2 gün gecikene kadar beklerim büyük ihtimal çünkü sadece 1 testim var dışarı da pat diye çıkamıyorum çok nadir. O yüzden beklerim yani 😅
Bende öyle yaparım tabi gelmezse :KK70: günler bi şekilde geçiyo da benim korkum regl gelir dye

Back
X