- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Dogrudur canim bide benim ikizim de var baba tarafinda ikiz var anne tarafinda dadüzenliyse eğer yumurtlamaaya göre takip et cnm,düzenliolan kişilerde bile çokçok nadir çift yumurtlama görülebilyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogrudur canim bide benim ikizim de var baba tarafinda ikiz var anne tarafinda dadüzenliyse eğer yumurtlamaaya göre takip et cnm,düzenliolan kişilerde bile çokçok nadir çift yumurtlama görülebilyormus
canım bazı kistler lh hormonunu artırır, acaba kistin mi varOvulasyn testinden cok ii anlayan varmi ? Bnm hic kopkoyu olmadi zaten ilk kez deniorum ilk bi hafta sivi alimina dikkat etmedim bilmiodum cunku sonra dikkat ettim nys bnm ikinci cizgi hic gitmio bi silik oluo bi biraz koyu ertesi gun yine silik bi koyu die gidio son 3 4 gundurde öle bugun biraz daha koyu olmus nie bole bnmki anlamiorum cok koyu hic yok.
Hic bilmiom son 3 aydir hastaneye gitmiorum ondan önceside hic kist yok dediler.canım bazı kistler lh hormonunu artırır, acaba kistin mi var
Oluyor canım sabret ben de öyleydim sonra birden koyulaştı sen sıvı alımına dikkat edip devam et yapmayaOvulasyn testinden cok ii anlayan varmi ? Bnm hic kopkoyu olmadi zaten ilk kez deniorum ilk bi hafta sivi alimina dikkat etmedim bilmiodum cunku sonra dikkat ettim nys bnm ikinci cizgi hic gitmio bi silik oluo bi biraz koyu ertesi gun yine silik bi koyu die gidio son 3 4 gundurde öle bugun biraz daha koyu olmus nie bole bnmki anlamiorum cok koyu hic yok.
Bu ay baya uzayacak gibi .Ne diyelim kismet stress beni hep etkilerBaya ileri gitmişş. Regl de uzuyo böyle olunca
Bugun ilk kez koyu oldu ama sizin resimlerdeki gibi degil yinede bide adetimde gecti .s gec yumurtluom demekkiOluyor canım sabret ben de öyleydim sonra birden koyulaştı sen sıvı alımına dikkat edip devam et yapmaya
Aynen geç yumurtluyorsundur hiç kafanı takmaBugun ilk kez koyu oldu ama sizin resimlerdeki gibi degil yinede bide adetimde gecti .s gec yumurtluom demekki
Inşallah cnmah canım benim kıyamam sanainşallah aranız düzelir
Benimde çarşamba günü oniki gün olcak yumurtlamaya ben adetten sonraki ilişkidr tuttu ise diye yapmıştım İnşaAllah hayırlı güzel haberler alırız peki belirtilerin nasıl şuanEvet daha erkendir bende test yaptım çıkmadıkaybettiğim bebejte yumurtlamadan sonra onikinci gün görğdüm çift çizgiyi benim bu gelcek çarşamba günü oniki gün olcak yine yumurtlama sonrası ozaman da testi yapıcam hayırlısı artık
Canım benim seni de başından beri takip ediyorum ne kadar sıkıntı çektin ama sana bir hediye geldi resmen
Siz tedavi düşünmüyor musunuz canım yumurtlama takibi aşılama falan?yaaa evet,beni en iyi siz anlarsınız,en azından kımyasal olsa,ondan bıle umutlanıcam![]()
Tam yumurtlamadan dolayı olmus o zaman gebelik, gerçi ben o günlerde denedim olmadı insallah bu sefer olur canımEvet canım 11. Gün benim yumurtlama tarihim. 10. Günde başlamıştım işte
Ay benim de öyle yaMerhaba hanımlar bugünde burda hamile haberi aldığımızada göre mütüşlü bir gün daha . BEnimde bat 3mayıs ama bazen 1 hafta erken 1 hafta geç gelebiliyor tabiki temmennimiz oki adet yerine bebeklerimiz gelsin canlar . Bende belirtiler geçmeyen kasık ve adet olmuş gibi ağrı ve baş ağrısıda yanında. AMa memelerde hiçbir değişiklik yok aksine yumuşak ve hafifama ara ara sızlıyor sanki yada buda beynimin bir oyunu olabilir .
Önemli günleti değerlendirmissin zaten canım insallah bebisin gelmistirpik günüve çatlama günü yapınca işte 2 günden sonrakiyaptıklarımızdan şüphelyim,2 gun yapıp bırakyım olmazsa bu ay da,bi de böyle deneyim
Kendimi gördüm sankiAy benim de öyle yasürekli yokluyorum ne durumdalar diye deliye döndüm iyice
![]()
Gelmesin insallah canımYarin yapcam tekrar bugunde gelen giden yok
Akıntı varsa tamamdır beyaz mı pekiKiz ortaligi topluodum baza alti vs derken bakamadim camasir yorgan havalandirma is bitmioki bkliom gelen giden yok hala yarin sabah test yapcam tekrar insallah vardir gogus agrim var arada kasik agrisi sadece solda bide akintim artti baska bisi yok![]()