- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
Evet canım daha siliklesmis ama hem bugünü hem yarını değerlendir bayakoyuluk varKuzular bu dünkü yaptığım test diğeri de bugünkü çatladı mı dersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım daha siliklesmis ama hem bugünü hem yarını değerlendir bayakoyuluk varKuzular bu dünkü yaptığım test diğeri de bugünkü çatladı mı dersiniz
Canım senin reglin yaklaştı ya belki gebelik var forumda çoğu kisi lh testiyle gebelik öğrenmiş testi yüklesene buraya bakalımHic bilmiom son 3 aydir hastaneye gitmiorum ondan önceside hic kist yok dediler.
Yoo hep aynı cnm Baska nickle karıstırdın heraldecanım sen kullanıcı adını mı değiştin
Yaa harikaDogrudur canim bide benim ikizim de var baba tarafinda ikiz var anne tarafinda da
geçtiğimiz ay aşılama için doktorla görüştük bekliyordu, virüs cıkınca ertelemek zorunda kaldık, adetin başlayınca gel demişti. Benım buundugun ilçe cok kucuk Bı ılce, sehir dısına gidiş geliş yapmam gerek en yakın yerde 2 bucuk saat, biraz o yüzden tedavi olayını erteledik. Burdadevletteki doktor da hiç bi sıkıntın yok diyip yolluyor, sadece rahim filmi cektirdim. Çatlatma bile vermedi hiç gerek yok dedi. Sepebsiz bekliyorum işte. Bu sene de tayıncıyız cok sukur.yaza kadar kendı çabalarımızla devam. Virüs de biter inşallah o zamanaSiz tedavi düşünmüyor musunuz canım yumurtlama takibi aşılama falan?
Yok kuzum nerde şu an adetin 3. Günündeyim onümüzdeki ay için konustum oyle deneyim diyeÖnemli günleti değerlendirmissin zaten canım insallah bebisin gelmistir![]()
Eşinin degerlerine bakıldımı peki canımgeçtiğimiz ay aşılama için doktorla görüştük bekliyordu, virüs cıkınca ertelemek zorunda kaldık, adetin başlayınca gel demişti. Benım buundugun ilçe cok kucuk Bı ılce, sehir dısına gidiş geliş yapmam gerek en yakın yerde 2 bucuk saat, biraz o yüzden tedavi olayını erteledik. Burdadevletteki doktor da hiç bi sıkıntın yok diyip yolluyor, sadece rahim filmi cektirdim. Çatlatma bile vermedi hiç gerek yok dedi. Sepebsiz bekliyorum işte. Bu sene de tayıncıyız cok sukur.yaza kadar kendı çabalarımızla devam. Virüs de biter inşallah o zamana![]()
Evet cnm iki kere test yaptırdı 9 ay içinde ikisi de güzel çıktıEşinin degerlerine bakıldımı peki canım
Aa tamam nisan grubunda konuşmuştuk canım biz senle şimdi hatırladım. İnşallah gerek kalmaz ben aşılamamı oldum bakalım sonuç bekliyorum artık bizimki yakın ilçe olduğundan sorun olmadı.geçtiğimiz ay aşılama için doktorla görüştük bekliyordu, virüs cıkınca ertelemek zorunda kaldık, adetin başlayınca gel demişti. Benım buundugun ilçe cok kucuk Bı ılce, sehir dısına gidiş geliş yapmam gerek en yakın yerde 2 bucuk saat, biraz o yüzden tedavi olayını erteledik. Burdadevletteki doktor da hiç bi sıkıntın yok diyip yolluyor, sadece rahim filmi cektirdim. Çatlatma bile vermedi hiç gerek yok dedi. Sepebsiz bekliyorum işte. Bu sene de tayıncıyız cok sukur.yaza kadar kendı çabalarımızla devam. Virüs de biter inşallah o zamana![]()
Biyerlerimizi mıncıklıyoz ancahepimiz güzelce delirdik bebek bebek diye
![]()
ay olabilir bat tarihin neydi tekrar söyleyebilir misinYoo hep aynı cnm Baska nickle karıstırdın heralde
O zaman sebepsize giriyor seninki vaktini bekliyordur, insallah bu ay gelsin bebisinEvet cnm iki kere test yaptırdı 9 ay içinde ikisi de güzel çıktı
Aynen hiç sorma, uzak da olunca iyice elimiz kolumuz baglandıAa tamam nisan grubunda konuşmuştuk canım biz senle şimdi hatırladım. İnşallah gerek kalmaz ben aşılamamı oldum bakalım sonuç bekliyorum artık bizimki yakın ilçe olduğundan sorun olmadı.
Zaten birşey kalmamış yaza
ay ben cok ikiz istiyorum ama hiç yokDogrudur canim bide benim ikizim de var baba tarafinda ikiz var anne tarafinda da
Maalesef, bi kere kımyasal geçirmeye bile razıyım o derece şuan, en azından döllenme olabılıyor dicemO zaman sebepsize giriyor seninki vaktini bekliyordur, insallah bu ay gelsin bebisin![]()
Anlamiomki bn bu testtenCanım senin reglin yaklaştı ya belki gebelik var forumda çoğu kisi lh testiyle gebelik öğrenmiş testi yüklesene buraya bakalım
Bugün 7. Gün canım ama daha ikinci günü baya ağladım olmadı bu sefer de kesin diyeAynen hiç sorma, uzak da olunca iyice elimiz kolumuz baglandı
İnşallah tutmuştur cnm ❤kacıncı gundesin
Bende çok ikiz istiyorum inşallah oluray ben cok ikiz istiyorum ama hiç yok![]()