Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok yaa nerde:) her ay belirtilerin en hasını yaşıyorum ama sonuç kırmızı kart. Belirtilere aldanmıcam kendimi dinlemicem diyorum. Sonra en ufacık bir belirti de google da kendimi hamilelik belirtisimi die ararken buluyorum:)))
Aynı ben 🤣
Benyni durdurmak imkansız 🌹🤩 aklımız sürekli gebe kalabilmekte.

Belirti deyince aklıma geldi geçen ay adetimden önce belirti arıyorum ya karnım nasıl ağrıyor nasıl ama normal adet ağrısından farklı bir ağrı gibi. Oo tamam dedim hamileyim ben ablama falan mesaj attım nasıl seviniyorum 😂 sonuç olarak o ağrının kabızlık ağrısı olduğu ortaya çıkıyor :KK70:

Belirti deyince aklıma geldi geçen ay adetimden önce belirti arıyorum ya karnım nasıl ağrıyor nasıl ama normal adet ağrısından farklı bir ağrı gibi. Oo tamam dedim hamileyim ben ablama falan mesaj attım nasıl seviniyorum 😂 sonuç olarak o ağrının kabızlık ağrısı olduğu ortaya çıkıyor :KK70:
Ooo sen haberi bile vermişsin 🤣🤣 alemsiniz ya

NE güzel gebeler çoğalmış maşallah kızlar darısı bizlere😀 mayıs sonları güzel haberler olsun inşallah canlar, bat a kadar biraz forumu terkediyorum😂 ama takipteyim 👀 kendinize iyi bakın, dualarınıza beni de alın bu mübarek günlerde inşallah dileğimize kavuşmak nasip olur🤲🏻🙏🏻

allah seni nasi heyecanla okuyodum😂 surpriz sonluymus😆

Maalesef, bi kere kımyasal geçirmeye bile razıyım o derece şuan, en azından döllenme olabılıyor dicem
Bekliyoruz bakalım 🙏🏻😔
Ben de hic gebelik gecirmedim kuzum Allah büyük bu ay görecegiz insallah 🤲🏻 su mübarek günlerde dualarımız kabul olsun anneligi biz de tadalım :anneadayı: :dua:

Back
X