- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
Umutlandırmak istemiyorum ama gebelik var sende kuzum ya erken gebelik testi alıp yarın yap bence hem gecikmende varEwt en alttaki bugunki ovu testi ilk kez o kadar koyu oldu zaten kuzm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umutlandırmak istemiyorum ama gebelik var sende kuzum ya erken gebelik testi alıp yarın yap bence hem gecikmende varEwt en alttaki bugunki ovu testi ilk kez o kadar koyu oldu zaten kuzm
Ama bi silik bi koyu cikio hamilelerin hep koyi cikio örneklere baktim .sUmutlandırmak istemiyorum ama gebelik var sende kuzum ya erken gebelik testi alıp yarın yap bence hem gecikmende var
Eşimin annanesi ve teyzesinin cocukları ikizOlsun esinde varsa olur
Rabbim gonlune gore versin insallah☺
İnşallah olur vallaHayır benim yok ama eşimin uzaktan akrabalarında varmış
Sen bugun bitane daha yap bakalım aynı koyulukta olcak mı var gibi geliyor bana adet günümde yapmıstım ovulasyon testi silikti benm baya ki regli oldum sonra. insallah hamilesindir kuzumAma bi silik bi koyu cikio hamilelerin hep koyi cikio örneklere baktim .s
Peki kayinpederinizde yok muEşimin annanesi ve teyzesinin cocukları ikiz
Allah alla tmm 2 saat yine bklicem ay heycan yaptim insallah hamileyimdir ya insallahSen bugun bitane daha yap bakalım aynı koyulukta olcak mı var gibi geliyor bana adet günümde yapmıstım ovulasyon testi silikti benm baya ki regli oldum sonra. insallah hamilesindir kuzum![]()
Yok eşimin anne tarafında varPeki kayinpederinizde yok mu
Neler oluyoor bebis mi geliyo yoksaAllah alla tmm 2 saat yine bklicem ay heycan yaptim insallah hamileyimdir ya insallah![]()
Tekrarla bakalım canım dikkat et idrara da cıkma yoğunluğu azalmasın tut kendini insallah güzel haberle gelirsinAllah alla tmm 2 saat yine bklicem ay heycan yaptim insallah hamileyimdir ya insallah![]()
Sanki gelcek gibi geliyor banaNeler oluyoor bebis mi geliyo yoksa![]()
Tebrik ederim canım. ❤Yaaaa ben de inanmıyorum bu ay hiç dikkat etmemiştim yumurtlamayı yakalayamamistm.
Eşim de inanamadi gidiyorum tekrar test almaya
Yaa yapma neden hemn boyle umutsuzluğa kapılıyorsun, olcak insallah en azından tedavi imkanı var.. Dua et bol bolBugün 7. Gün canım ama daha ikinci günü baya ağladım olmadı bu sefer de kesin diye![]()
Allahım çifter çifter versinInsallah
Iyikiye gozum yok bitane de olsa yeteryeter ki olsun
Aminn cnm bnmBen de hic gebelik gecirmedim kuzum Allah büyük bu ay görecegiz insallahsu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun anneligi biz de tadalım
![]()
![]()
İlerleyen aylarda koyulaşıyormuş. En garantisi gebelik testi. İnşallah vardır.Ama bi silik bi koyu cikio hamilelerin hep koyi cikio örneklere baktim .s
Hosbulduk canm aslnda bayadr kornmuyurum ama birturlu olmuyor bu ilk bebekte 1sene sonra.oldu yumurtlama gununu tutturamiyoruz demekki23 yaşındasın ve 2.bebiş mi ah kalbime bişeyler oluyooohoşgeldiiin canıımm
Bilmiomki cogu kisi bebis dioda bilmiomNeler oluyoor bebis mi geliyo yoksa![]()
Tmm cikmiom 8 de bi sey icmeyi biraktim ve idrarada cikmiom 7.30 dan beri bkliom ovu testini tekrarliyim belki yine kirmizi dirTekrarla bakalım canım dikkat et idrara da cıkma yoğunluğu azalmasın tut kendini insallah güzel haberle gelirsin![]()