- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- 133
Teşekkür ederimYa hayırlı olsunkan testi yaptır
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimYa hayırlı olsunkan testi yaptır
![]()
Ah su bekleme süreci benimde 4 mayıs bakalmYok kız inşallah vardır da bir haftadır var baş dönmem hatta kendimden geçecektim 2 kere mide bulantım hiç durmuyor kahve rengi akıntım var bilmiyorum beklicem bakalım
Teşekkür ederimGayet koyu görünüyor![]()
İnşallah hepimizinTeşekkür ederiminşllh yarın yapcm darısı başınıza
Bunu Allah bilir canım benimPeki oyle bisey varsa gebelikte olmaz dimi![]()
Amin inşallahTeşekkür ederiminşllh darısı başınısa
İnşallah vardır hayırlısı olsun inşallahAh su bekleme süreci benimde 4 mayıs bakalm ☺![]()
Ya canım benim maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza çok sevindimTeşekkür ederiminşllh darısı başınısa
Gayet normal canım koyuluğu 7 gün gecikince Cden daha koyu çıkar seninkicok yeni daha. Doktordan da güzel haberlerle gel inşallahBugün bat günüydü kızlar kâhvemsi akıntı adet sancıları. Şimdi yaptım testi varmı fark acaba koyuluk.
Darısı başınıza en kısa zamanda inşllhYa canım benim maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza çok sevindim❤
Dr a 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Yarın kan vereyim değerlere bakılsın Bi.Gayet normal canım koyuluğu 7 gün gecikince Cden daha koyu çıkar seninkicok yeni daha. Doktordan da güzel haberlerle gel inşallah![]()
![]()
Yarinki kan değerlerine göre karar verirsin canım doktora gideceğini. İnşallah beta değerin güzel çıkar duamız seninleDr a 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Yarın kan vereyim değerlere bakılsın Bi.
Ay inşallah Allah razı olsun cnm benimYarinki kan değerlerine göre karar verirsin canım doktora gideceğini. İnşallah beta değerin güzel çıkar duamız seninle![]()
haber ver bize de
![]()
Ayy hayirli olsun gozun aydin var varrrrBugün bat günüydü kızlar kâhvemsi akıntı adet sancıları. Şimdi yaptım testi varmı fark acaba koyuluk.
O zaten hamile de her hamile gibi kopkoyu çizgi görmeden emin olamıyor o yüzden yapıyo sürekli testAyy hayirli olsun gozun aydin var varrrr![]()
Hee kacirmisim bn demekki ay gordukce sewiniom bnde napiyimO zaten hamile de her hamile gibi kopkoyu çizgi görmeden emin olamıyor o yüzden yapıyo sürekli test![]()
Kız ben de öyleyim biri çift çizgi atınca sanki ben hamileymişim gibi seviniyorum nolcak bizim bu halimizHee kacirmisim bn demekki ay gordukce sewiniom bnde napiyim
Garip napsin![]()
Bende öyleyim yaa sanki ben hamileymişim gibi icim kıpır kıpır oluyorKız ben de öyleyim biri çift çizgi atınca sanki ben hamileymişim gibi seviniyorum nolcak bizim bu halimiz![]()