Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim testlerim hep böyle olmuştur kuruduğunda çıkıyor canım ama umarım seninki bebektir

Benimde enfeksiyonum vardı hemde sapsarı arkadaşlarım gebeliğe engel olabilir çok basit bişey hemen tedavi edilir zaten ama engelde olur mu olur dediler bende kadın doğuma gittim enfeksiyonum var diye ve o gün öğrendim gebe olduğumu yani bazılarında engel oluyormuş bazılarında olmuyormuş
Insallah bende gebelik vardir insallah 🤲🏻🤲🏻😐

Benim önceki ay böyleydi kuruduktan sonra çıkıyor, maalesef canım ilk 5 dkdan sonra çıkanı dikkate alma
Evet bir kere daha böle oldu sabahı adet oldum

Ama herzaman olan birşey değil ya ben bilim yine de bi umutlandım

Sizler ve eşim dışında kimseye söylemedim ama çatlıyorum.

Anneme dememek için zor tutuyorum kendimi 😅

Hayırlısıyla keseyi görelim kalp atışını duyalım öyle söyleyeyim dedim ama bilmiyorum doğru mu düşünüyorum 🙄
Ben hemen söyledim canım yinede sen bilirsin bende hayatta tutamam içimde en azından aileye söyledim dayanamadım doğrusu 😍😊

Sizler ve eşim dışında kimseye söylemedim ama çatlıyorum.

Anneme dememek için zor tutuyorum kendimi 😅

Hayırlısıyla keseyi görelim kalp atışını duyalım öyle söyleyeyim dedim ama bilmiyorum doğru mu düşünüyorum 🙄
Günaydın canım 😍 ben de annemle esime söylerdim ilk 🤗 en azndan annen bilsin bence

Haftaya keseyi görünce söyleyeyim inşallah canım , kadına malum olmuş gibi torun istiyoruz biz dedi az önce telefonda 😅
Anneler hisseder canım benim🤗 o da hisssetmiş demek ki ne güzel 😍. Hayırlısi ile gör bakalım keseyi 🤲🏻

Back
X