Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim ovulasyon un üstünden kaç gün geçti? 15 gün geçmedi ise çıkmaz testte bazen
Kuzum ovu de ne zaman pik oldu bilmiorumki hep silik yada az koyu hic cok koyu olmadi .s 4 gun oldu gecikeli tık yok ve 2 3 dk bekledim bos beyaz bi test iste yok olmadi yine clife mi acaba geciktirdi bu ay onuda denemistim.

Yok kiz bnde sans yok bn hic hamile olamicam galiba bnm hic bebem olmayacak artik test fln da yapmicam karar verdim stres yapmiorum bu halim cok ii eski donemlerime gore ne ki bu nasip elbet son bi ay daha umudum olcak snra birakicam denemeyi.
Canım öyle deme sakın pes etmek yok bakalım bir reglin gelcek mi geç döllenme olmuş olabilir tam yumurtlamayı takip etmediysen şuan bilemezsin ne olduğunu sadece biraz daha sabırla bekle en hayırlısını iste Allahtan :dua: :dua:

Arkadaşlar dün saat 15.00 te çatlatma iğnesi oldum. Bugün ovulasyon testim aşağıdaki gibi. Ama iğneyi olduktan sonra iki üç saat sonra yumurtalıklarımda çok fazla ağrı oldu. Çatlama oldu sandım. İğneden 36 saat sonra çatlama oluyor diye biliyorum. Bugün de ovulasyon testim pik olunca anlayamadım açıkçası. Sizin ağrılar ne zaman başlamıştı?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    105,2 KB · Görüntüleme: 40
Yok canım elimde cd si var bildiğin Y şeklindeydi benimki. Rahim ağzına kadardı perde. Banada gerek yok düşük olursa yaparız dediler ama neden düşük olmasını bekleyeyim varsa bir sıkıntı olayım hemen dedim. İyi ki olmuşum. Baya kötü bir haldeymiş. Hatta biraz kaldı perde daha fazla ileri gidemedi.
Benimki bu şekilde 🤔
Ben de bu korona muhabbeti bitince ilk histereskopi deneyeyim diyorum belki o yüzden tutunma olmuyor

Eklentiler

• A831076A-A90F-4A77-9E6E-BF9AFE4E0485.webp
    A831076A-A90F-4A77-9E6E-BF9AFE4E0485.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar dün saat 15.00 te çatlatma iğnesi oldum. Bugün ovulasyon testim aşağıdaki gibi. Ama iğneyi olduktan sonra iki üç saat sonra yumurtalıklarımda çok fazla ağrı oldu. Çatlama oldu sandım. İğneden 36 saat sonra çatlama oluyor diye biliyorum. Bugün de ovulasyon testim pik olunca anlayamadım açıkçası. Sizin ağrılar ne zaman başlamıştı?
Bazen daha erken olabiliyor diye düşünüyorum ben, çünkü her yumurta 22mm olduğunda çatlamıyor bazıları daha erken çatlıyor e bu yüzden hesaplama yapamıyorlar. Bugünü ve yarını değerlendirin bence

Daha çatlama gerçekleşmemiş canım 36 saat olmasına var akşam saatlerinde testi tekrarla istersen çatladığı anda değerlendirirsnz

Canım öyle deme sakın pes etmek yok bakalım bir reglin gelcek mi geç döllenme olmuş olabilir tam yumurtlamayı takip etmediysen şuan bilemezsin ne olduğunu sadece biraz daha sabırla bekle en hayırlısını iste Allahtan :dua: :dua:
Cok moralim bozuldu uzgunum. Diliorum surekli isteyen herkez icin ama nasip iste bn hep bos geciom

Cok moralim bozuldu uzgunum. Diliorum surekli isteyen herkez icin ama nasip iste bn hep bos geciom
Canımcım üzülme lütfen gelecek ay belki de kısmetin. Rabbim en olmadık zamanda, hiç beklemediğin anda bahçene bahar nasip edecek belki de.. Olmayan her şey daha güzeli olacağı içindir 😍🤗🌻🌺🌼💐👧👦💕🙏

Canımcım üzülme lütfen gelecek ay belki de kısmetin. Rabbim en olmadık zamanda, hiç beklemediğin anda bahçene bahar nasip edecek belki de.. Olmayan her şey daha güzeli olacağı içindir 😍🤗🌻🌺🌼💐👧👦💕🙏
Insan uzulmeden edemio tabiki nasip ama ne biliyim. Ts ederm bitnm saol 😍

Kızlar ya çatladı mı dersiniz

Eklentiler

• C5A3F461-98AB-4455-AE9D-99E4DF9A7475.webp
    C5A3F461-98AB-4455-AE9D-99E4DF9A7475.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 35
  • 1B7489D3-F61E-451C-931E-23DC9317E296.webp
    1B7489D3-F61E-451C-931E-23DC9317E296.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 38
  • CC1841F0-318E-4F4E-9EC3-93FCA94E2440.webp
    CC1841F0-318E-4F4E-9EC3-93FCA94E2440.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 32