- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
canım çok üzüldüm umarım çözersiniz sorunuGönlümü alacağını sanmıyorum kendince haklıdır kesin.. Çocuk fikrini şuan zaten süresiz erteledim beni es geçin kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok üzüldüm umarım çözersiniz sorunuGönlümü alacağını sanmıyorum kendince haklıdır kesin.. Çocuk fikrini şuan zaten süresiz erteledim beni es geçin kızlar
canıım nasılsın?Merhaba kızlar nasılsınız? 2 gün önce test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Yarın kan tahlili için gideceğim henüz gitmedimsize oruç tutmalı mıyım ilk zamanlar oruç tutulmaz diyorlar
Canım bence de ilk aylar tehlikeli bebeğin senden besini alıp kendini oluşturacak uzun süre aç kalmamalısınMerhaba kızlar nasılsınız? 2 gün önce test yapmıştım pozitif çıkmıştı. Yarın kan tahlili için gideceğim henüz gitmedimsize oruç tutmalı mıyım ilk zamanlar oruç tutulmaz diyorlar
canıım nasılsın?canım aç git bence çünkü kan testinde başka değerlere de bakmışlardı bende. İlk gittiğimde toktum o zaman sadece betaya baktılar daha sonra tekrar gidip kan vermiştim. Kan düşüklüğü,demie eksikliği,tiroid bu değerlere de bakmışlardı. Oruç tutmayı da doktorunla konuş kuzum.O ne derse o.
iyim çok şükürSen nasılsın canım. Gebelikten bir ay önce değerlerime baktırmıştım canım. Gebelik testi için de aç olmak zorunda mıyım. Onu bilmiyorum.
Anladım canım o zaman tutmayayımCanım bence de ilk aylar tehlikeli bebeğin senden besini alıp kendini oluşturacak uzun süre aç kalmamalısın
Yarın güzel sonuclarla gel insallah bizede haber verAnladım canım o zaman tutmayayım![]()
Ya bişey sormak istiyorum canım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şu anda regl 3 gün gecikti hala olmadım inşallah gebeyimdir ama şöyle bişey var bende çok akıntı oluyor bu normalmi acaba gebelikteİnşallah canım benim amin![]()
Tamam canım inşallahYarın güzel sonuclarla gel insallah bizede haber ver![]()
![]()
Nasıl akıntı kuzum. Normalde gecikir miydiYa bişey sormak istiyorum canım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şu anda regl 3 gün gecikti hala olmadım inşallah gebeyimdir ama şöyle bişey var bende çok akıntı oluyor bu normalmi acaba gebelikte ❤❤❤
Canım akıntın fazlaysa gebelik olma ihtimali yüksek. Akıntın nasıl beyaz veya yumurtlamadaki gibi şeffaf mıYa bişey sormak istiyorum canım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı şu anda regl 3 gün gecikti hala olmadım inşallah gebeyimdir ama şöyle bişey var bende çok akıntı oluyor bu normalmi acaba gebelikte ❤❤❤
Beyaz canım koyu Bi kıvamda ayy heyecanlandım şimdiCanım akıntın fazlaysa gebelik olma ihtimali yüksek. Akıntın nasıl beyaz veya yumurtlamadaki gibi şeffaf mı
bir iki gün gecikiyor canım ama bu defa biraz belirtide var psikolojikmi bilmiyorum ama var yani akıntımda beyaz koyu kıvamdaNasıl akıntı kuzum. Normalde gecikir miydi
Bu iyi haber canım buradaBeyaz canım koyu Bi kıvamda ayy heyecanlandım şimdi![]()
Yapsana test çıkar kesin
İnşallah canım inşallah öyle olurBu iyi haber canım burada_Lila nında erken gebelik testi negatif çıkmıştı olsa kesin çıkardı falan dedi simdi hamile
insallah seninde öyle olur
![]()
![]()
Yumurtlaman ne zamandıYok kuzu nerde diğer hamileliğimde 4 gün geçti de öyle öğrenmiştim. Bundada hemen çıkar mı bilemedim.
Yumurtlaman ne zamandı
Canım bende dün başladım çörek otu bal tarçına bakalım inşalah iyi gelir adetin ikinci üçüncü günü başlanması gerekiyormuş. İnşallahh işe yararKizlar bugun agladim agladim agladim ve bi nefes aldim aglamak terapi gibi oldu oh rahatladim. Son kez ovu yaptim siliklesio iice yani gec yumurtlamis olabilirim adetde buyuden gecikti tahmini nys sonra dusundum
Dedimki bu ay c life macun kullandim belki oyuzden geciktim adet duzenliomus sonucda ve esime kuru incir aldirdim iki 3 ay kuru incir havuc yemeyi dusunuorum gircegimiz ayda c life macunu kullanicam ve ertesi ay hala hamile olmazsam bal tarcin corek otunu kurunu denicem sira ile duzenli bisekilde daha once duzenli kullanmamistim ve nasil bole gaza geldim anlatayim dusunurken aklima bi ögretmen arkadasim geldi bna dediki 5 sene denedim sinavi gecmek icin ve gectim simdi ögretmenim cok zordu cok pes ettim ama yinede calistim demisti ayni biz gibi bizde bi sonavi gecmeye calisioruz pes edioruz ama geri dönup calismamiz cabalamamiz gerekio ve bn sinavimi gecene kadar cabalicam sonucda cennet kokum olucak ve hepinize binlerce kez ts ederm cok buyuk destekler verdiniz allah razi olsun.