Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benm yumurtlamalar erken oluyo bazen kuzum macunlardan dolayı. O yüzden batı tahmin edemyrm
listeyi güncellicektim de ondan sordum canım tahmini olarak bişey söyle. Yumurtlama görünce de yeni tarih verirsn:KK36:

Kızlar iyi akşamlar, belirti olarak aklıma bişey geldi, yani belirti mi bilmiyorum da önceki aylar regle yaklaştıkça canım aşırı tatlı isterdi regl halindeyken de öyle sürekli tatlı çikolata biseyler yerdim.

Bu ay hiç tatlı yeme isteği olmadı hala da yok.

Bir de geçen ay bal tarçın çörekotu yapmıştım bir araştırın isterseniz belki faydası olmuştur onun da.

Kuzum psikolojik olarak oluyo bazı şeyler ama napalım istemeyelim mi bebiş istiyoruz işte. Napalım hayırlısı bakalım bekleyip görcez. Senin yeni bat ne :KK200:

Psikolojik derken onlar gerçek belirti çıksın da sen gör 😄 😍 :anneadayı:

Kızlar iyi akşamlar, belirti olarak aklıma bişey geldi, yani belirti mi bilmiyorum da önceki aylar regle yaklaştıkça canım aşırı tatlı isterdi regl halindeyken de öyle sürekli tatlı çikolata biseyler yerdim.

Bu ay hiç tatlı yeme isteği olmadı hala da yok.

Bir de geçen ay bal tarçın çörekotu yapmıştım bir araştırın isterseniz belki faydası olmuştur onun da.
l
Belirti tabiki kuzum. Aklıma geldikçe yaz bizde kendimizden bişeyler bulalım :KK36:

Arkdslr şu gebeliği aklımızdan atabilecgmz bişey yok mu ben bu ay düşünmek araştırmak belirti aramak ovulasyon takip etmek istemyrm bunu nasıl başarablrm var mı önerisi olan..kafamı rahat bırakmak istyrm artk çünkü beynimin yorulduğunu o kadar çok hissedyrm ki beyin yani buda bi yerde kadar dayanyo 3 yıl olcak sizce vaz mı gecmelym artk sebepsiz infertilite gibi bişey bizim sadece morfolji skntmz var doktor onu önemsemyo normal yoldan olur diyo 2 tüp bebek de denedik sizce artk tamam olmuyo herşeyi denedik olmadı biz bu savaşı kaybettik diyip yerime mi oturmam gerekiyor 😔😭

Regl agrıları erken mi başlıyo kızlar sizde ya:işsiz:
Benm 5 günden başlar ara sıra ağrımaya. Neden çünkü vücudum bana sakın umutlanma bak adet olcaksn ona göre umut yok sinyali vermeye calsyr. Napalm artk artk:işsiz::işsiz:

Back
X