- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
30mayıs oldu yeni batMinicikpandam A Algernonya @Misisipili @Zeyossti @Nazife5 @Umutlu_06 kızlar son 3 gün durumlar nedir
![]()
Mayısın sonundan kurtarırım belki

Sende durumlar ne canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
30mayıs oldu yeni batMinicikpandam A Algernonya @Misisipili @Zeyossti @Nazife5 @Umutlu_06 kızlar son 3 gün durumlar nedir
![]()
Tsk ederm saolun ama bizneler denedik bi yerden sonra olmayacgi varms diosun artkÜzmeyin kendinizi 5 yil sonra normal yollardan cocugu olanlari gordum.umidinizi kaybetmeyin..bir tanidigim kaplicaya gitti oldu bir tanesi spora basladi 2 hafta sonra hamile kaldi vb. yani umitsiz olmayin.
Tamam çok teşekkür ederimKan testi icin oruçlu olmamanız lazım orucunuz bozulur diğer zamanlar için doktorunuza danışın bence.
Benim 3 gündür midem çok eksiyor yanıyor ya internetten baktım bu da bı hamilelik belirtisi olabilir diyor öyle olan var mı acabadeğişiyorum hemen kuzumm. E anlat bakalım heycan var mıı değişiklikler var mı testin var mı![]()
Ben de doktora haftaya gideceğim yarın kan vereceğim bakalım hayırlısı hakkımızdaBiraz kasık ağrısı var canım başka bir sıkıntı yok şükür.
Daha kan testi de yaptıramadim, doktora da gidemedim.
Sağlık ocağındaki ebeyi aradım haftaya doktora git dedi ama eşim haftaya gündüzde öbür haftayı bekleyecegim mecburen geceye geçmesini.
Bir gidip görebilseydim bari keseyi![]()
Minicikpandam A Algernonya @Misisipili @Zeyossti @Nazife5 @Umutlu_06 kızlar son 3 gün durumlar nedir
![]()
Benimde oyle olur genellikle ya 10 gunden once yada 10uncu gunumde basliyo kasık agrisi gogus agrisi ve sismesi ama bu ay oyle olmadim canim gogusumde herhangi bi agri yok kasık agrisida cok cok az olduburda bi kaç kişiden de duydym şaşırdım 10 gün öncesinden başlayan felan. Demekki olabiliyomuş. Keşke banada olsa da ümitlenmesem boşuna![]()
Canım benim kuzenim 7-8 yıl denedi. Geçtiğimiz günlerde bebişi 1 yaşına girdiArkdslr şu gebeliği aklımızdan atabilecgmz bişey yok mu ben bu ay düşünmek araştırmak belirti aramak ovulasyon takip etmek istemyrm bunu nasıl başarablrm var mı önerisi olan..kafamı rahat bırakmak istyrm artk çünkü beynimin yorulduğunu o kadar çok hissedyrm ki beyin yani buda bi yerde kadar dayanyo 3 yıl olcak sizce vaz mı gecmelym artk sebepsiz infertilite gibi bişey bizim sadece morfolji skntmz var doktor onu önemsemyo normal yoldan olur diyo 2 tüp bebek de denedik sizce artk tamam olmuyo herşeyi denedik olmadı biz bu savaşı kaybettik diyip yerime mi oturmam gerekiyor![]()
Vallah canim amacim seni uzmek degil ama gecen ay benimde hep midem eksimisti ve yanmisti bi kac belirti daha vardi piskolojik mi bilmiyorum ama adetim bir kac gun kala once test yaptim negatif cikti sonra kendimi erkendir diyip teselli ettim somra acile gittim ve doktor bana gebelik yok dedi ve bunu iki kere yasadimBenim 3 gündür midem çok eksiyor yanıyor ya internetten baktım bu da bı hamilelik belirtisi olabilir diyor öyle olan var mı acaba
Olabilir canım ben bu defa kendimi sartlamiyorum olmazsa kısmet değilmiş diycem veren de o Alan da o Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimizeVallah canim amacim seni uzmek degil ama gecen ay benimde hep midem eksimisti ve yanmisti bi kac belirti daha vardi piskolojik mi bilmiyorum ama adetim bir kac gun kala once test yaptim negatif cikti sonra kendimi erkendir diyip teselli ettim somra acile gittim ve doktor bana gebelik yok dedi ve bunu iki kere yasadim![]()
Amin canim insallah vardir allah hepimizin hakkımizdan hayirlisini versinOlabilir canım ben bu defa kendimi sartlamiyorum olmazsa kısmet değilmiş diycem veren de o Alan da o Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hepimize![]()
Ben de doktora haftaya gideceğim yarın kan vereceğim bakalım hayırlısı hakkımızda![]()
Bi gidersin hem kese hem kalp atışını duyarsın miniğinBiraz kasık ağrısı var canım başka bir sıkıntı yok şükür.
Daha kan testi de yaptıramadim, doktora da gidemedim.
Sağlık ocağındaki ebeyi aradım haftaya doktora git dedi ama eşim haftaya gündüzde öbür haftayı bekleyecegim mecburen geceye geçmesini.
Bir gidip görebilseydim bari keseyi![]()
Öylede denilebilir belkiO masallah daha yeni gelinsin![]()
inşallah yerleşme kanamasıdırBende şimdi yazmak için gruba girmiştim az önce çamaşırımda sarı yeşil arası kahve gibide değişik bi leke gördüm bata son 2 gün
Amin inşallahAmin canim insallah vardir allah hepimizin hakkımizdan hayirlisini versin
güncelliyom listeyi canım. Bende beklemedeyim umarım gelmez regl30mayıs oldu yeni bat
Mayısın sonundan kurtarırım belki
Sende durumlar ne canım
Bi gidersin hem kese hem kalp atışını duyarsın miniğin![]()
Bende mide yanmasını okumıstum canımBenim 3 gündür midem çok eksiyor yanıyor ya internetten baktım bu da bı hamilelik belirtisi olabilir diyor öyle olan var mı acaba