Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Azze Azze M -Murphy kızlar testi çok erken yapmayın bence negatif çıkma ihtimali çok yüksek, bu sefer üzülebilirsiniz bir yandan da umut devam eder 😉 kendimden biliyorum daha kötü oluyor ama tabi her zaman ben de dayanamıyorum 😅

Benimde oyle olur genellikle ya 10 gunden once yada 10uncu gunumde basliyo kasık agrisi gogus agrisi ve sismesi ama bu ay oyle olmadim canim gogusumde herhangi bi agri yok kasık agrisida cok cok az oldu 🤲🏻 bide bisey daha ben tuzlu ve bahatli yiyecekleri cok severim tuz ve baharat goguslerimizi sisrip agritiyormus ben oyle biliyorum baska bilen var mi bilmem bende bu ay elimden geldikce tuzu ve baharati azaltim cok degil ama azaltim belki oda yapiyor olabilir he bide nescafe tuketmiyorum sadece adetliken arada bir tuketiyorum
Valla adet belirtileriyle hamilelik o kadar benziyp ki

Arkdslr şu gebeliği aklımızdan atabilecgmz bişey yok mu ben bu ay düşünmek araştırmak belirti aramak ovulasyon takip etmek istemyrm bunu nasıl başarablrm var mı önerisi olan..kafamı rahat bırakmak istyrm artk çünkü beynimin yorulduğunu o kadar çok hissedyrm ki beyin yani buda bi yerde kadar dayanyo 3 yıl olcak sizce vaz mı gecmelym artk sebepsiz infertilite gibi bişey bizim sadece morfolji skntmz var doktor onu önemsemyo normal yoldan olur diyo 2 tüp bebek de denedik sizce artk tamam olmuyo herşeyi denedik olmadı biz bu savaşı kaybettik diyip yerime mi oturmam gerekiyor 😔😭
Canım tüp bebek nerede yaptırdınız, bahçeci tüp bebek merkezi var zor vakalarda çok başarılılar

Azze Azze M -Murphy kızlar testi çok erken yapmayın bence negatif çıkma ihtimali çok yüksek, bu sefer üzülebilirsiniz bir yandan da umut devam eder 😉 kendimden biliyorum daha kötü oluyor ama tabi her zaman ben de dayanamıyorum 😅
Evet canım. Ben diğer hamileliğimi de 1 gün geçince yapmıştım ondan o kadar emindim ki zaten yapmama bile gerek yoktu adeta :KK70: tabi o zaman daha cahil oldugumdan belirti felan cok bilmiyodum psikolojik belirti yapamıyodm

Kızlar iyi akşamlar, belirti olarak aklıma bişey geldi, yani belirti mi bilmiyorum da önceki aylar regle yaklaştıkça canım aşırı tatlı isterdi regl halindeyken de öyle sürekli tatlı çikolata biseyler yerdim.

Bu ay hiç tatlı yeme isteği olmadı hala da yok.

Bir de geçen ay bal tarçın çörekotu yapmıştım bir araştırın isterseniz belki faydası olmuştur onun da.
Canım bende yaptım bu ay bu karışımı da, geçen aya göre yumurtlaman bu ay geç mi oldu aynı zamanda mı

Kızlar iyi akşamlar, belirti olarak aklıma bişey geldi, yani belirti mi bilmiyorum da önceki aylar regle yaklaştıkça canım aşırı tatlı isterdi regl halindeyken de öyle sürekli tatlı çikolata biseyler yerdim.

Bu ay hiç tatlı yeme isteği olmadı hala da yok.

Bir de geçen ay bal tarçın çörekotu yapmıştım bir araştırın isterseniz belki faydası olmuştur onun da.
Bende bugün başladım bal çörek otu tarcına ayyy kızz inşallahh fayda eder sana bu ay banada önümüzdeki ay :halay: :KK48:

Kuzum doğru, 17. Günde adet oldum galiba çok erken yumurtladım ya da yumurtlamadım adet oldum, bitti şimdi 8. Günüm, ovülasyon testini gördün mü 👀 sence yumurtlama var mk
Demekki erken yumurtluyorsunuz erken de adet olduğunuza göre bence de pik gibi görünüyordu.

Back
X