- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
Hayırlısı olsun kuzum. Mayıs ayı uğurlu gelsin inşallahCanım bende dün adet oldum maalesef.
Bu ay çakşır kökü suyuna başlıyoruz. Hayırlısı inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun kuzum. Mayıs ayı uğurlu gelsin inşallahCanım bende dün adet oldum maalesef.
Ben daha olmadım beklemedeyimCanım bende dün adet oldum maalesef.
_Lila canım testlerinin markaları neler her ikisinde biliyomusun.
Sen içini ferah tut bisi oldugu yoksa suan ki stresten bisey yapcaksın lütfen canım sakin kalman lazım![]()
![]()
Barkod numarasını aldıysan hastanenin sitesinden de takıp edebılırsın ogleden sonraya cıkar
farklı marka olduğu için hassasiyeti farklıdır canım, sakin ol kan sonucu çıksın.
Evet biri surelap bugün yaptığım devita canm.
Doğru diyorsun kuzum karnıma ağrılar girdi kafam dağılsın diye girdim mutfağa yemek yapıyorum
Ya bendeki şans cihaz bozukmuş bugün çıkmayabilir dediler var barkod bekliyorum artık yapacak bişey yok
İnşallah öyledir canım kanı bekliyorum ben de.
İnşallah gelmez kuzumBen daha olmadım beklemedeyim![]()
Canını sıkma hiç. İyi düşün iyi olsunGerçi ben geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum reglden 1 gün önce testimde hayalet çizgi bile yoktu.
İnşallah geç döllenmedir.
Canım aynen geç döllrnme bencede seninki. Yoksa reglinden 1 gün önce mutlaka cıkardı. O yüzden kötü düşünme. 2 günde bir kan verirsin önemli olan 2 kat artması zatenGerçi ben geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum reglden 1 gün önce testimde hayalet çizgi bile yoktu.
Canım benim geç döllenme olmuştur önemli olan iki gün sonra ki verdiğin kan bozma moralini stres etkileyecek bakGerçi ben geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum reglden 1 gün önce testimde hayalet çizgi bile yoktu.
İnşallah aminnnnnİnşallah gelmez kuzum
Bende başlamıştım ama düzenli okuyamadım yinede Rabbim kabul etsin inşallahİnşallah aminnnnnben şey duymuştum size de söyleyeyim Meryem suresi okuyunca Rabbim nasip ediyormuş insAllah çocuk ben temizlendigimden beri okuyorum sizde okuyun tabi bu nasip işi Rabbime de inanıyorum herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz
![]()
İçini ferah tut canımTamam kızlar sakin olmaya çalışacağım yine de dualarınızı eksik etmeyin.
Şimdiki resimde dünki pik gibi görünüyor canım.. Akşam üzeri 4 gibi tekrarlarla bakalım testini iyice açılacak mı t.. Düne göre silikleşmiş.. Yumurta akı gibi akıntı falan var mı ?Canım baksana bu da bugünki, sanki dünkü test silikleşti ya tam pik gibi değil mi sanki
Kızlar çıkmış ama çok düşük 224
1 hafta gecikmeye çok az![]()
Duamız seninle canım benim. Kan sonucunu bize de haber ver olur muTamam kızlar sakin olmaya çalışacağım yine de dualarınızı eksik etmeyin.
Hic belli olmaz canim umudunun olmadığı bir anda gelir diyorlar seninki de öyle olmustur insallah bebisin gelmistirİnşallahhh canım benim rahim T şeklindeymiş ameliyat olacaktım aslında hiç umudum yoktu
Bende başlamıştım ama düzenli okuyamadım yinede Rabbim kabul etsin inşallah
[/QUOT
Amin ben bide böyle ayetel Kürsi okuyorum son günüm bunda da bakalım nasip artikBende başlamıştım ama düzenli okuyamadım yinede Rabbim kabul etsin inşallah