Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
_Lila _Lila canım testlerinin markaları neler her ikisinde biliyomusun.

Evet biri surelap bugün yaptığım devita canm.

Sen içini ferah tut bisi oldugu yoksa suan ki stresten bisey yapcaksın lütfen canım sakin kalman lazım 🤲🏻 :dua:

Doğru diyorsun kuzum karnıma ağrılar girdi kafam dağılsın diye girdim mutfağa yemek yapıyorum 😔

Barkod numarasını aldıysan hastanenin sitesinden de takıp edebılırsın ogleden sonraya cıkar

Ya bendeki şans cihaz bozukmuş bugün çıkmayabilir dediler var barkod bekliyorum artık yapacak bişey yok

farklı marka olduğu için hassasiyeti farklıdır canım, sakin ol kan sonucu çıksın.

İnşallah öyledir canım kanı bekliyorum ben de.

Evet biri surelap bugün yaptığım devita canm.

Doğru diyorsun kuzum karnıma ağrılar girdi kafam dağılsın diye girdim mutfağa yemek yapıyorum 😔

Ya bendeki şans cihaz bozukmuş bugün çıkmayabilir dediler var barkod bekliyorum artık yapacak bişey yok

İnşallah öyledir canım kanı bekliyorum ben de.

Hassasiyetleri farklıdır testlerin, merka etme panik yapma, dua edelim 🙏🏻❤️

Kızlar çıkmış ama çok düşük 224 😔

1 hafta gecikmeye çok az 😔

Gerçi ben geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum reglden 1 gün önce testimde hayalet çizgi bile yoktu.

İnşallah geç döllenmedir.
Canım aynen geç döllrnme bencede seninki. Yoksa reglinden 1 gün önce mutlaka cıkardı. O yüzden kötü düşünme. 2 günde bir kan verirsin önemli olan 2 kat artması zaten

Gerçi ben geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum reglden 1 gün önce testimde hayalet çizgi bile yoktu.

İnşallah geç döllenmedir.
Canım benim geç döllenme olmuştur önemli olan iki gün sonra ki verdiğin kan bozma moralini stres etkileyecek bak

İnşallah gelmez kuzum
İnşallah aminnnnn 🤲 ben şey duymuştum size de söyleyeyim Meryem suresi okuyunca Rabbim nasip ediyormuş insAllah çocuk ben temizlendigimden beri okuyorum sizde okuyun tabi bu nasip işi Rabbime de inanıyorum herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz 🤲

İnşallah aminnnnn 🤲 ben şey duymuştum size de söyleyeyim Meryem suresi okuyunca Rabbim nasip ediyormuş insAllah çocuk ben temizlendigimden beri okuyorum sizde okuyun tabi bu nasip işi Rabbime de inanıyorum herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlara sahip oluruz 🤲
Bende başlamıştım ama düzenli okuyamadım yinede Rabbim kabul etsin inşallah

Canım baksana bu da bugünki, sanki dünkü test silikleşti ya tam pik gibi değil mi sanki
Şimdiki resimde dünki pik gibi görünüyor canım.. Akşam üzeri 4 gibi tekrarlarla bakalım testini iyice açılacak mı t.. Düne göre silikleşmiş.. Yumurta akı gibi akıntı falan var mı ?

Eklentiler

• IMG_20200429_135838.webp
    IMG_20200429_135838.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 43
Back
X