Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahhh inşallah canım yumurtlama günlerimi doktor söylemişti o günleri değerlendirdik aslımda hep erken adet olurum hiç gecikmezdi ama o negatifi görüp üzülmek de istemiyorum daha ne kadar beklemeliyim onu da bilmiyorum
Canım bildiğim kadarıyla yumurtlama gününden 17 gün sonra gebelik testi yapın diyorlar. 17 gün oldu mu?

Şimdiki resimde dünki pik gibi görünüyor canım.. Akşam üzeri 4 gibi tekrarlarla bakalım testini iyice açılacak mı t.. Düne göre silikleşmiş.. Yumurta akı gibi akıntı falan var mı ?
Dün akıntım oldu baya yoğun ama yumurta akı gibi mi bakamadım yani amaaan hayırlısı olsun ☺️

Kızlar dün gece yine psikolojimi ele geçirmişim ki rüya gördüm :KK70: bebeğim vardı emziriyodum,altını temizliyodum ay harika şeylermişşş

Kızlar dün gece yine psikolojimi ele geçirmişim ki rüya gördüm :KK70: bebeğim vardı emziriyodum,altını temizliyodum ay harika şeylermişşş
off ben bebegin altini degistirecegimi dusundukce fena oluyorum. Dogar dogmaz tuvaletini soyleseler keske🙈

arkadaşlar bende pcoluyum şuan özel günümdeyim adet söktürücü ile adet olabildim. hayıt suyu içiyorum adet bittikten sonra soğan kürü yapacağım.

Back
X