- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.842
- 248
İnşallah ya senin hamileliğinde nasıl belirtiler olurdugüçlü bir belirti :) hadi inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ya senin hamileliğinde nasıl belirtiler olurdugüçlü bir belirti :) hadi inşallah
inşallah rabbim sağlıklı bir evlat herkese nasip etsinİnşallah kızına kardeş gelir![]()
hamileliğin ilk belirtileri sık idrara çıkma göğüs hassasiyeti birde afedersin gaz sorunu :)İnşallah ya senin hamileliğinde nasıl belirtiler olurdu
İnşallahhh canım ya hiç umudum yok gece yine sahurda ağladık ne bilim rabbim o duyguyu tattırsın inşallah beklemekten her ay heycanlanmaktan başkalarının hamile haberlerini almaktan bıktım valla içim daraldı artık sanki hiç olmayacak gibiBekledigin anda gelmiyo tam umidleniyorsun bi bakmisin gelmis bu ayki hallerde obur aya ertenlendi umarim oyle olmaz insallah hamişsindir![]()
Kiz cok icme ama bn gaza geldik dun iki bardak ictim bide tohumunu icem dedim oda agar geldi geberdim gece acimsi acimsiAa bendr düşük tehlikesi yapıyor diye icmiyordm bayadir![]()
Bbcede kotu dusunme t cizgisi bile tam cikmamis baksana umarim bozuktur ii dusunEki Görüntüle 2627029
Kızlar çok üzgünüm koyulaşma görmek için yaptım daha da silik çıktı hiç bir lekelenmem kanamam yok nasıl oluyor bu
Eşim işten gelsin doktora gideceğim dua edin nolur elim ayağım titriyor![]()
Bende de oluyo inan ki bende bikti kuzenim hamile kaldi dusuk yapti simdi gene hamile 3 ayi gecti ben anlamadim biz mi yanlis bisey yapiyoz yada onlar mi bilmedigim seyleri yapiyor anlam veremedim gittimİnşallahhh canım ya hiç umudum yok gece yine sahurda ağladık ne bilim rabbim o duyguyu tattırsın inşallah beklemekten her ay heycanlanmaktan başkalarının hamile haberlerini almaktan bıktım valla içim daraldı artık sanki hiç olmayacak gibi
Katiliorum beyin oyun oynuo istioruz die insallah tutar kuzumKonuşmalarınızı okumak çok keyifli. Biz denemelere başladık. Eşime önceden sade kahve ve çikolata hazırlıyorum. Kızımda da böyle yapmıştım. Bol bol dua ediyorum. Hacet namazları meryem süresi falan elimden gelen her şeyi yapıyorum. Bakalım nasipte ne var. Ben belirtim olsa bile hiç kale almıycam. Geçen ay cidden hamile olduğumu düşünmüştüm. Beklenti istek olunca beynimiz bize oyun oynuyor.
Bn nescafe die duydum sperm kalitesine ii geliomus .sselam canım kahve gerçekten işe yarıyor mu ya bende içireyim diyorum bu aykahveyide hiç sevmez ama napalım mecbur
![]()
Cümlemizden inşallah canımGüzel yürekliiim Allah razı olsun inşallah![]()
Sık idrara cıkma bilmiyorum suan ramazan dolayısıyla anlayamıyorum. Göğüs ucum dokununca cok acıyohamileliğin ilk belirtileri sık idrara çıkma göğüs hassasiyeti birde afedersin gaz sorunu :)
Gecen ay kac gun gecikti cnmKızlar adetim 3 gün geçti 10 gündür göğüslerinim çok ağrıyor her an adet olacakmışım gibi ağrım var kasıklarım ağrıyor ama bir türlü adet olmadım test yapmaya korkuyorum sizce ne kadar beklemeliyim ? Hiç adetim gecikmezdi sadece geçen ay gecikti onda da progestron ilaç kullanmıştım bıraktım adet oldum
Banada gecen aksam iftardan sonra cok uykum glmişti uyudum karabasan bastıKizlar dun kabus kabus ustune bi dogum yaptim bi dusuk bide bn recel sewmem bi cilek receli gordum bi gordum öldum sandi yani ve hala adet olmadimdelirdimmi ne
![]()
Cnm uzulme milletin 40 fln cikio 4 gun bekle git bi daha yada 2 gun bekle git yukselcekmi bi bakin insallah yukselirKızlar çıkmış ama çok düşük 224
1 hafta gecikmeye çok az![]()
Aynen nasipten öte yol yok herşeyin hayırlısıKatiliorum beyin oyun oynuo istioruz die insallah tutar kuzum![]()
Ay sus ilk evlendigim ay iki ay boyunca yasadim onu cok korkuncdu ve herseyi denedim gitmedi sonunda bir su bardagina kuran okudum tum sureleri ewin heryerine serptim komsu teyze soledi bnada sonra gecti ne zmn korksam mutlaka yapiorum.Banada gecen aksam iftardan sonra cok uykum glmişti uyudum karabasan bastı![]()
Tabi becerebilirsekAynen nasipten öte yol yok herşeyin hayırlısıevet beynimiz resmen oyun oynuyor bizle umursamamak daha iyi tabi yine umudumuz olucak ama çok fazla kendimizi kaptirmadan
![]()
Çok kötü deger degil canım ama yine de doktor git erteleme. Bence de senin gec döllenme olduGerçi ben geç döllenme olduğundan şüpheleniyorum reglden 1 gün önce testimde hayalet çizgi bile yoktu.
İnşallah geç döllenmedir.
gögüsler baya hassaslaşıyor dokununca acıyorduSık idrara cıkma bilmiyorum suan ramazan dolayısıyla anlayamıyorum. Göğüs ucum dokununca cok acıyo