Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bi kaç ay olmayınca da ister istemez takılıyo ya :halay:
Yok kuzum valla takma çok normal, zaten bir kere hamile kalmışsın bir kere daha kalırsın inşallah hamile kalabiliyorsun ama aceleye gerek yok, üzülmeyin adet olsanız bile çok yenisiniz😘
Bu üzüldükleriniz sonra yanınıza kalcak

benim de hafiften karın ağrım var gibi bilmiyorum 😍

Yok kuzum valla takma çok normal, zaten bir kere hamile kalmışsın bir kere daha kalırsın inşallah hamile kalabiliyorsun ama aceleye gerek yok, üzülmeyin adet olsanız bile çok yenisiniz😘
Bu üzüldükleriniz sonra yanınıza kalcak

benim de hafiften karın ağrım var gibi bilmiyorum 😍
çok güzel kalbin var :KK200: inşallah canım ama sabırsızlık hiç bitmiyo. Hemen bian önce olsun istiyo insan. Bide çevrende hamileler olunca:KK12: senin bat ne zamandı yakın mı

çok güzel kalbin var :KK200: inşallah canım ama sabırsızlık hiç bitmiyo. Hemen bian önce olsun istiyo insan. Bide çevrende hamileler olunca:KK12: senin bat ne zamandı yakın mı
Haklısın kuzum ben de hep öyleyim dayanamıyormuşum gibi 😍
Bat 8 mayıs ama aşılamadan 14 gün sonrası 4 mayıs oluyor o yüzden 5inde test yapmayı planlıyorum 😉

Eklentiler

• Screenshot_20200429-211845_Chrome.webp
    Screenshot_20200429-211845_Chrome.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 40
Haklısın kuzum ben de hep öyleyim dayanamıyormuşum gibi 😍
Bat 8 mayıs ama aşılamadan 14 gün sonrası 4 mayıs oluyor o yüzden 5inde test yapmayı planlıyorum 😉
O zaman 4 mayıs yani benimle aynı:KK49:belirtiler varmı sende

Hayirlisi diyelim benim de adetim yarin bitecek nasipse yarindan itibaren bizde baslicaz calismalara. Belirtilerin hepsini yasadip sayilir olmadi nasip degilmis devam ediyoruz ovu testi aldim bugun geldi yarindan sonra baslicam caksir suyunu denicez bakalim bide havuc suyunuda okudum ondanda bol bol yerim insallah istedigimize kavusuruz
Bende incir ve havuç kürü yaptim onu ictm ama prolaktn hormonunu yükseltir diye biraktm denedik bakalm bilmyrm

Canım çok bitkisel çaylarda icme bebis varsa sakıncalı olur, ters dönemde hastalanmışsın çok geçmiş olsun :dua:
bende bunu dusunuyorum, sürekli zencefil karısımı içiyodum, ada çayı falan hepsi sakıncalıymıs, gercekten tuhaf zamaana geldi, bende işler sıkıntısız ilerlemez ki :KK43:

bende bunu dusunuyorum, sürekli zencefil karısımı içiyodum, ada çayı falan hepsi sakıncalıymıs, gercekten tuhaf zamaana geldi, bende işler sıkıntısız ilerlemez ki :KK43:
Limon bal zeytinyagi falan o tür seyler yap bence canım insallah hemen iyilesirsin :dua:

Back
X