Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
adetliyken yapılmıyor mu hormon testleri. Şimdi gitsem yaparlar mı yani ben adetliyken yapılıyor diye biliyorum o yüzden bekliyorım yoksa hemen gideyim
Yapılır cnm adet olamıyorsun ne olcak peki ben yaptırmıstım zaten o hormon yuksek oldugu ıcın adet olamıyorsun.

Adetliyken yapılmasının sebebı diğer fsh lh e2 tsh adetliyken daha dogru sonuc vermesı.
Sen neden adet olmadıgını arastırıyorsn
Doktora görünün gebelik olmadıgı na emınsenız

Bugarlasma cızgısıdır o, cok erken test ıcın
Bende öyle düşünüyorum ama göğüslerim o kadar sistiki ağrıyor sürekli acaba mi demekten kendimi alamıyorum ne zaman yapsam acaba bir sonraki testi en son ilişkim 5 gün onceydi

Yapılır cnm adet olamıyorsun ne olcak peki ben yaptırmıstım zaten o hormon yuksek oldugu ıcın adet olamıyorsun.

Adetliyken yapılmasının sebebı diğer fsh lh e2 tsh adetliyken daha dogru sonuc vermesı.
Sen neden adet olmadıgını arastırıyorsn
Doktora görünün gebelik olmadıgı na emınsenız
Allah razı olsun valla sağolun hemen gideceğim baktırayım bir..

Bende öyle düşünüyorum ama göğüslerim o kadar sistiki ağrıyor sürekli acaba mi demekten kendimi alamıyorum ne zaman yapsam acaba bir sonraki testi en son ilişkim 5 gün onceydi
İlk denemeniz mi 🙃
Hcg hormonu dollenmeden 9 gün sonra kanda yukselmeye baslıyor. İdrar testinde de belli bi seviyeye gelmeden gostermiyor. O yuzden kanda daha net ogrenebılırsın derler. Yumurtlama testi yaptıysanızen az 12 gün sonra idrar testi yapın

Allah razı olsun valla sağolun hemen gideceğim baktırayım bir..
Senden de cnm, inşallah gebelik vardır da o yuzden olmuyorsundur, prolaktın de yuksekse hemen düşüyor iki ilaç ıcınce dert etme.. Ama öncelikle adet olabıl. Geçmiş olsun şimdiden 🙃

Reglim düzenli 6 aydır deniyoruz çok yıpranmış hissediyorum artık :KK43:
6 ay bişey değil sıkma canını evet engel olamıyoruz üzülüyoruz ama doktorlar zaten 1 1bucuk seneyi normal sayıyor. Kii bi rahatszılığı olanlarım bile illaki bi şekilde çocuğu oluyor tıp o kadar gelişti ki. İnşallahh bir an önce daha çok beklemeden hamile kalırsın,kalırız canım🤲🏼❤️

İlk denemeniz mi 🙃
Hcg hormonu dollenmeden 9 gün sonra kanda yukselmeye baslıyor. İdrar testinde de belli bi seviyeye gelmeden gostermiyor. O yuzden kanda daha net ogrenebılırsın derler. Yumurtlama testi yaptıysanızen az 12 gün sonra idrar testi yapın
Bı tane kızım var ama yumurtlama testi yapmadım ama bu ay olmazsa takip edicem ovulasyonu şöyle soylim yumurtlama gününden iki gün önce en son ilişki bu ay 4 kez denedik sizce ne kadar süre sonra yapayım idrar testini o kadar tez canliyim ki mazur görün. Özel bir çocuğum var sağlıklı evlat yetiştirebilmenin umudunun heyecanı işte

Bı tane kızım var ama yumurtlama testi yapmadım ama bu ay olmazsa takip edicem ovulasyonu şöyle soylim yumurtlama gününden iki gün önce en son ilişki bu ay 4 kez denedik sizce ne kadar süre sonra yapayım idrar testini o kadar tez canliyim ki mazur görün. Özel bir çocuğum var sağlıklı evlat yetiştirebilmenin umudunun heyecanı işte
Adetiniz düzenli oluyorsa yumurtlama gününden 12 gn sonra test yapın cıkabılır belki, ama herzaman gecıkme olunca yapın derler. Yumurtlama gününden once ılıskı oldu demıssınz spermler kalıtelıyse 72 saat maksımum yasayabılır..

O zaman 4 mayıs yani benimle aynı:KK49:belirtiler varmı sende
Canım bende hiçbir şey yok ya sadece hafif bir batma var karnımda o kadar, akıntım da günlük akıntı şeklinde devam ediyor bir fark yok 😏 göğüslerim de şişmedi acımıyor tık yok normalde kocaman olurlardı acırdı falan ama bilmiyorım artık umarım vardır 😊

Senden de cnm, inşallah gebelik vardır da o yuzden olmuyorsundur, prolaktın de yuksekse hemen düşüyor iki ilaç ıcınce dert etme.. Ama öncelikle adet olabıl. Geçmiş olsun şimdiden 🙃
Sağolasın valla koral oldun allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın🤗

Adetiniz düzenli oluyorsa yumurtlama gününden 12 gn sonra test yapın cıkabılır belki, ama herzaman gecıkme olunca yapın derler. Yumurtlama gününden once ılıskı oldu demıssınz spermler kalıtelıyse 72 saat maksımum yasayabılır..
Teşekkür ederim canım 😊 🙏 o zaman ben adeti bı kaç gün geçince yapayım

Dneeiö canım bu ay çörekotu bal tatcın yapıyorum bakalım bidahaki ayda olmazsa onu denerim hepsimi karıştırmk istemiyorum. İnşallah bidahaki ay ihtiyacım olmaz 🤭
çörek otu bildiğimiz paketteki çörek otumu, aktarlardan alınan yağı gibi mi?

Back
X