- 29 Ağustos 2018
- 4.314
- 4.227
- 133
Icme bos ver bendr icmiom artik ihtimallere birakmayalimbilemedim bende ya :/

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icme bos ver bendr icmiom artik ihtimallere birakmayalimbilemedim bende ya :/
İnşallah amin hayırlısı olsunİnşallah gecikir, testin pozitif cıkar☺
Ya aslında o yağla olsa daha iyi olur diyolar ama ben paket aldım evde o vardı. Onuda çiğneyerek yiyorum iyice zaten çiğneyince yagı çıkıyo önemli olan oçörek otu bildiğimiz paketteki çörek otumu, aktarlardan alınan yağı gibi mi?
İnşallah cnmDneeiö canım bu ay çörekotu bal tatcın yapıyorum bakalım bidahaki ayda olmazsa onu denerim hepsimi karıştırmk istemiyorum. İnşallah bidahaki ay ihtiyacım olmaz![]()
Ya aslında o yağla olsa daha iyi olur diyolar ama ben paket aldım evde o vardı. Onuda çiğneyerek yiyorum iyice zaten çiğneyince yagı çıkıyo önemli olan o![]()
İnşallah canımAy benimde bugün olmam gerekiyor hiç bı ağrı falan yok insAllah bende test alcam bı kaç gün geçerse bakicam teste insAllah olmamda ben ve burdakiler şu çift çizgiyi görürüz inşallah![]()
Çok sağ ol canım darısı sana inşallahBu arada gözün aydın olsun canım Rabbim sağlıklı hayırlı kucagina almayı nasıp etsin Rabbim inşallah![]()
Ne güzel canım inşallah banada fayda ederİnşallah cnmben iki ay denedım yumurtlamayı cok net gördüm vaktınde oldu herzaman
İnşallah şifa olsun cnmNe güzel canım inşallah banada fayda eder![]()
Boşuna heveslenmim yaniKuzum bende oluyor gecen ay ozellikle dikkat ettim ama gebelikte de oluyor diyenler var![]()
Bu sefer şişmeyerek bi belirti veriyodur belkiCanım bende hiçbir şey yok ya sadece hafif bir batma var karnımda o kadar, akıntım da günlük akıntı şeklinde devam ediyor bir fark yokgöğüslerim de şişmedi acımıyor tık yok normalde kocaman olurlardı acırdı falan ama bilmiyorım artık umarım vardır
![]()
Aminnnnn aminnnnn insAllah canımÇok sağ ol canım darısı sana inşallah![]()
Hadi insqllah canimAzze kız galiba hamileyim he az önce ayıptır söylemesi mantı yaptım midem kalktı kokusundan belirtilerde var ben yarın kesin test yaparım
ya canıım hadi inşallah yapta bizede at sonucuAzze kız galiba hamileyim he az önce ayıptır söylemesi mantı yaptım midem kalktı kokusundan belirtilerde var ben yarın kesin test yaparım
Elimde telefon konuları geziyorum gece gece.iyi geceler hanımlarnapıyosunuz
Ayneeen kuzumm bende öyleElimde telefon konuları geziyorum gece gece.![]()
Normalde belirti konuları çok ilğimi çeker şimdi kendimce belirti saymayayım diye onlara girmiyorum. Daha bat a çok var beklerken kafayı yemesek bari.Ayneeen kuzumm bende öyle![]()