- 27 Aralık 2019
- 9.215
- 10.847
- 248
Benimde ğöğüs ucu acısı kayboldu sanki bide ağrı vurdu regl olcakmışım gibi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde ğöğüs ucu acısı kayboldu sanki bide ağrı vurdu regl olcakmışım gibi
Hayırlı geceler canım sahur beklemeceiyi geceler hanımlarnapıyosunuz
Hadi inşallah bende de hâlâ gelen giden yokAzze kız galiba hamileyim he az önce ayıptır söylemesi mantı yaptım midem kalktı kokusundan belirtilerde var ben yarın kesin test yaparım
İnşallah canımHayırlı geceler canım sahur beklemecesen napıyorsun .Bakin gelin hep beraber bunu yapalim Rabbimize birbirimiz için dua edelim
Eki Görüntüle 2627541
Amin canım artık azalıyor çok şükür az daha sabredicez bitecek inşallahSizinki de çok zor. Umarım hepimiz normal düzene biran önce döneriz. Hamileliğimizi korku stres olmadan yaşarız.
Sağol canım benim çok şükür atlattık sayılır artıkSizin durum daha zor Allah yardımcınız olsun
Evet canımmm an itibariyle geldim
Bu bende de vardı özellikle dün, hem kaşınıyor hem acıyorVar desem yalan olur ama gogusumun ucu cok kasiniyo kasiyom 1 2 dkk sonra aciyo yaniyo kasiyamiyorum bulantim filan yok bir kere oldu piskolojiktir dedim gectim bide niyette tutuyorum ondam da olabilir dedim kendi kendime![]()
İnşallah yarın alıcam bakalım test kalkarkalkmazHadi inşallah bende de hâlâ gelen giden yok![]()
Bu bende de vardı özellikle dün, hem kaşınıyor hem benimde bugun yine az kasindirdi ama bugun gogusumun ve ucu buyudu yeni yeni agrim oluyor
Insallah hamişizdir![]()
Bugun yine kasindirdi ama bugun gogusum ve ucu buyudu yeni yeni ağrim oluyor insallah hamişizdieBu bende de vardı özellikle dün, hem kaşınıyor hem acıyor
Aaammmiiiinnnn insallahh canimmmİnşallah canım ya daha önce de bi ay böyle ağrımıştı o yüzden pek ihtimal vermiyorum. Ama kaşınmamıştı hiç. Bi de uyanıkken sık akıntı geliyor gece değil de. Süt gibi. Hayırlısı olsun hakkımızda ☺
Ben hiç ihtimal vermiyorum ya olursa o kadar şaşırırım ki... Olmazsa da hiç şaşırmam beklediğim olmaması çünkü :)Bugun yine kasindirdi ama bugun gogusum ve ucu buyudu yeni yeni ağrim oluyor insallah hamişizdie
Aaammmiiiinnnn insallahh canimmm![]()
Ben de alcam malum yasak olcak 3 gün dursun fazla alicam hem eşim de işte oluyor o gelmeden almam lazım sürpriz yapmak istiyorumİnşallah yarın alıcam bakalım test kalkarkalkmazinşallah güzel sonuç alırsın sende
![]()
İnşallah sende bende burdaki herkes çift çizgiyi görürüz AminnnnnBen de alcam malum yasak olcak 3 gün dursun fazla alicam hem eşim de işte oluyor o gelmeden almam lazım sürpriz yapmak istiyorumeğer insAllah çıkarsa bakalım kısmet
NedenBen hiç ihtimal vermiyorum ya olursa o kadar şaşırırım ki... Olmazsa da hiç şaşırmam beklediğim olmaması çünkü :)
Senin kaç gün geçti canımİnşallah yarın alıcam bakalım test kalkarkalkmazinşallah güzel sonuç alırsın sende
![]()
GünaydınKızlaaar günaydınbugün sabah dayanamayıp test yaptım ve kocaman negatif :)
Ama sen geçince öğreniyorsun tabi ki negatif çıkacak bak yaaa dayanamamış yineKızlaaar günaydınbugün sabah dayanamayıp test yaptım ve kocaman negatif :)