Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benn bugün yine test yaptım yine negatif cıktı ama adette görmedim hamile olma olasılığım varmı acaba ne duygu yasicağımı bilemedim yaaaa

Canım geç döllenme de olabilir. Bekle bakalım olmazsan eğer yine yaparsın

Yapma yapma sonra benim gibi olma. Bir tane kaldı testim. Artık 2 gün gecekirse yaparım
Yok yok zaten 6sında yapıcam kararlıyım artık o tarihte çıkar heralde aşılamadan sonra 16 gün olmuş olcak 😅 bir 5i diyorum bir 6sı dur bakalım nolcak 😅

Günaydın kızlar nasılsınız benim regle 10 gün var ama belimde inanılmaz bir ağrı var hamileliğe yormak istemiyorum hamile olmazsam üzülürum diye ama rabbim hayr etsin
Canım bu belirti için biraz erken bence, daha yeni yumurtlama geçmiş belki ondandır

Yok yok zaten 6sında yapıcam kararlıyım artık o tarihte çıkar heralde aşılamadan sonra 16 gün olmuş olcak 😅 bir 5i diyorum bir 6sı dur bakalım nolcak 😅

Ya bir kaç gün kalınca sanki zaman duruyor hiç mi zaman geçmez yaaa:) hadi sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberler alacağız inanıyorum buna :)

Canım benn bugün yine test yaptım yine negatif cıktı ama adette görmedim hamile olma olasılığım varmı acaba ne duygu yasicağımı bilemedim yaaaa
Canım benim 6-7 gün geciktiği olmuştu ama hamile değildim, sen inşallah hamilesindir ama

Selamlar hamilelik belirtileri ne zaman başlıyor ortalama? yumurtlamadan sonraki 9. Gündeyim herhangi bi belirti hissetmiyorum bugün belimde sızı gibi bi ağrı var ama onu da hamilelik ile ilgili olduğunu sanmıyorum önceki gebelikte belirtiler çok erken başlamıştı kasıklarda sancı göğüs hassasiyeti kimyasal ile sonuçlandı bu ay Ovülasyon testi ile takip ederek değerlendirdim ama çok nötr üm 😂

Back
X