Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yardım feci kasık ve bel ağrısı çekiyorum şuanda oruçta bı yandan fenalık geçiren adete 8 gün var kan testi yaptırsam birazdan gidip çıkar mı gebelik
Cnm dün konusmustuk, cıkmaz yanı Bosuna gidersin, adet gününü bekle

Maalesef sabırsızlık damarlarımızda akıyor
Ben regl günü gelene kadar hiç acele etmiyorum ya. Hele bi o gün gelsin bakayım başlıyor mu başlamıyor mu. Ondan önce test yapmak çok saçma geliyor şahsen 😅 Benim için en büyük kıstas reglin gelip gelmemesi

İnşallah olmuştur 🤗 ben de göğüslerde bi belirti yok benim de bugün belimde ağrı var ama onla mı alakalı bilemedim🤔 aslında bu tarz belirtiler her hamilelikte farklı seyrediyor galiba kimi hiç belirti yaşamazken kimi çoğu şeyi yaşıyor aslında en kesin belirti regl gecikmesi 😂
Evet her kadın farklıdır yapılarımızın farklılığı kadar hormonel belirtiler de öyledir. Bir de çok beyaz akıntım var bu da yeni oluyor 😊 Rabbim çok isteyen herkese tattırsın inşallahh

Ben regl günü gelene kadar hiç acele etmiyorum ya. Hele bi o gün gelsin bakayım başlıyor mu başlamıyor mu. Ondan önce test yapmak çok saçma geliyor şahsen 😅 Benim için en büyük kıstas reglin gelip gelmemesi
İdrar testinin içinde bile yazıyor adetiniz geciktiyse dogru sonuc verme olasılığı artıyor diye, dün de sordu arakads cıkmaz dedık konustuk o kadar bugun yine soruyor. 8 gün kaldı cıkar mı diye.

İdrar testinin içinde bile yazıyor adetiniz geciktiyse dogru sonuc verme olasılığı artıyor diye, dün de sordu arakads cıkmaz dedık konustuk o kadar bugun yine soruyor. 8 gün kaldı cıkar mı diye.
Tamam çok heyecanlı önemli bir mesele de bu kadar da olmamalı yani 8 gün kala nedir... Bebek yerleşmemiştir bile daha olsa bile. Bu kadar aceleciliği anlamıyorum kendilerine yazık ediyorlar sadece 🤷🏻‍♀️

Tamam çok heyecanlı önemli bir mesele de bu kadar da olmamalı yani 8 gün kala nedir... Bebek yerleşmemiştir bile daha olsa bile. Bu kadar aceleciliği anlamıyorum kendilerine yazık ediyorlar sadece 🤷🏻‍♀️
Bırak her gün yapsın negatifi görüp dursun o zaman şu mübarek günlerde de boş yere canı sıkılsın napalım. Zarara kendi rızasıyla girene merhamet edilmez, zaten layık da değildir diyor Bediuzzaman.

Benim sinirlendiğim daha dün konustuk ya bugun yeniden soruyor. Gitsin yaptırsın test aslında

Back
X