Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben her hamilelik haberini aldığımda içime ateş düşüyor sanki, direk ağlamaklı oluyorum. Onların oldu diye değil benim neden olmuyor diye üzülüyorum. Yaşamayan bilmez bilemez çok zor bir şey
En zoru da onlar mutlu mutlu haberi verince hiçbir şey belli etmemeye çalışarak tepki vermek. Bi de sıkıştırıyolar sen niye istemiyosun hadi hadi biz teyze olmak istiyoruz diye. Sanki ben istemiyorum diyemiyorsun. Ciğerim yanıyor susun yaraya tuz basmayın diyemiyorsun.

ben de gıcık oluyorum buna. Hani ayağını elini paylaşırsın tamam da tüm vücudu paylaşıp kafaya emoji koyunca ifrit oluyorum. Hiç paylaşma o zaman, bebek gövdesini napalım yani biz djsjs
Magazin programlarında yüzü buzlanan ünlüler gibi :KK70:

Yaa canım benim, arkadaşlar da maalesef düşüncesiz oluyor. Bir arkadaşım var mesela benim olmadığını biliyor bana geçen anneliğin ne kadar zor ama güzel bir şey oldğundan bahsediyor, sürekli fotosunu atıyor çocuğun. Ben anne olmadığım için bilemiyorum dedim
Direkt ilişkiyi kes bence.. böyle insanlar olmamalı insanın hayatında

ben de gıcık oluyorum buna. Hani ayağını elini paylaşırsın tamam da tüm vücudu paylaşıp kafaya emoji koyunca ifrit oluyorum. Hiç paylaşma o zaman, bebek gövdesini napalım yani biz djsjs
Bnm hic bebem olmadi ama yigeblerimin elleri ilk bebek resimlerim olmustu bak hatirlayinca duygulandim minnak ama bebem olsun atarim her bir bolgesini ilk poposunu 😂😂😂😂

😂😂 Ya ben de açıp Google dan buna baktım yine de anlayamadım 😅 benim bildiğim tamamen alt kısımlar ama internette sanırım karın bölgesinin bir kısmını da dahil ediyor
Vallahi anlayan beri gelsin ben belin iki yanı diye biliyorsun sonra baldırın en üst kısmı diye anladım bi sürü teori ürettim hala çözmüş değilim Allah aşkına KASIK NERESİ djdjs

Bilirsin işte refl kanı görünce bi iç çöküş ağlama bunalım sonra tekrar geri dönüş umarım gerek kalmaz buna bizimde yüzümüz güler
Umarım azzecim biz de bu ay tüm gebelik uygulamalarını indiricez birbirimizle eşimize nasıl haber versek diye beyin fırtınası yapıcaz inşallah 💛

Kiz deli olma bak bn adet olmadim testler negatif arada belirti oluo arada yok bn dagilmadim sen sakin dagilma insallah guzl hberleri bizde vericez insallah
İnşallah kuzum inşallah. Ama bilmiyorum. Annem geçen akşam rüya görmüş bebek görmüş kucağında bana anlatmıştı belki oda bana yormuştur ama yengemin olcakmış demekki:KK43:

Ya benim belimde bir miktar sizi var ama ondan mı kaynaklı bilemiyorum. Göğüslerimde ise bir miktar hassasiyet var ama regl öncesi olabiliyor 🤷 ilk deneme olduğu için çok umitlenmek istemiyorum 😔
Ben de göğüslerimin büyüdüğünü hissediyorum ama ne ağrı ver ne sızı benim de bugün belim ağrımaya başladı bakalım bağlantısı var mı hamilelikle😂

Ben her hamilelik haberini aldığımda içime ateş düşüyor sanki, direk ağlamaklı oluyorum. Onların oldu diye değil benim neden olmuyor diye üzülüyorum. Yaşamayan bilmez bilemez çok zor bir şey
Gercekten öyle. 2.cocugu olcak Allah nasip ederse benim bi tane bile yok:KK43:

s

bu yüzden ben de vicdan azabı çekiyorum ya. Seviniyorum ama bi yandan içim buruluyor sonra kendimi suçluyorum. :KK43:
Bn cok agladim her haberde biliomusun bole biri öllmus gibi su an bile gozum doluo ama bu isyan degil bnce kndine uzuluosun istedigin icin 38 yasinda bi abla var esimin kuzeni ben bebek dusunmuorum demisti burnu havada biraz nys bnde dedimki bi gun cocugum olmazsa evlatlik alirim bn sen ne dusunuosun demistim bna bn almam cocuk flm kndi cocugum olmayacaksa napiyim yer icer gezerim demisti hic unutmam bogazim dugumlendi o cumleye aradan bi zmn gecti korunmayi biraktik biz dedi ayni ay hamile kaldi kadin ne cok agladigim ogrendigimde gerci dusuk oldu uzuldum ama bu laflar hic aklimdan cikmio bakim gorun bnden önce yine hamile kalir dogururda o kadin tabi isterim cocugu olsun ama bn gibi isteyip hic cabalamadi aman öle

😂😂 Ya ben de açıp Google dan buna baktım yine de anlayamadım 😅 benim bildiğim tamamen alt kısımlar ama internette sanırım karın bölgesinin bir kısmını da dahil ediyor
Bende baktım ama tam çözemedim biri beni elleyip göstersin :KK70:

İnşallah kuzum inşallah. Ama bilmiyorum. Annem geçen akşam rüya görmüş bebek görmüş kucağında bana anlatmıştı belki oda bana yormuştur ama yengemin olcakmış demekki:KK43:
Ne cok aynisin gecen ay bnada ayni sey oldu uzulme biz uzuldukce olmuo bnce olcak biliorum sadece biraz nazli bizim sipalar 😍🥰

Bence üzülme. Bu içinden gelen bişe. Ağla rahatla içine atma. Ben öyle yapıyorum. Gülemiyorum ki nssıl güleyim.
En azindan esimin yaninda yanlizken aliorum bu haberleri dusunsene herkezin icinde ögrensem millet bnm halimden anlamaz ayiplar , zaten istemsizce agliorumki keske tutabilsem cok sulu gozluyum ya 🙁

En azindan esimin yaninda yanlizken aliorum bu haberleri dusunsene herkezin icinde ögrensem millet bnm halimden anlamaz ayiplar , zaten istemsizce agliorumki keske tutabilsem cok sulu gozluyum ya 🙁
Ayıplayan ayıplasın. Bi konu vardı. Kadın hamile kalmış ve hamilr kalmaya uğraşan bi kaç arkadaş grupları varmış. Bu hamile kalınca da ister istemez arkadaşları uzaklaşmış. Yani eskisi kadar aramıyolarmış felan. Napabilirler ki. Hemen ah canım ne güzel diyemez insan.

Back
X