Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bn cok agladim her haberde biliomusun bole biri öllmus gibi su an bile gozum doluo ama bu isyan degil bnce kndine uzuluosun istedigin icin 38 yasinda bi abla var esimin kuzeni ben bebek dusunmuorum demisti burnu havada biraz nys bnde dedimki bi gun cocugum olmazsa evlatlik alirim bn sen ne dusunuosun demistim bna bn almam cocuk flm kndi cocugum olmayacaksa napiyim yer icer gezerim demisti hic unutmam bogazim dugumlendi o cumleye aradan bi zmn gecti korunmayi biraktik biz dedi ayni ay hamile kaldi kadin ne cok agladigim ogrendigimde gerci dusuk oldu uzuldum ama bu laflar hic aklimdan cikmio bakim gorun bnden önce yine hamile kalir dogururda o kadin tabi isterim cocugu olsun ama bn gibi isteyip hic cabalamadi aman öle
O yüzden hep Allahım hak edene ver diye dua ediyorum canım, böylelerine veriyor Rabbim ama onda da bi hikmet vardır tabi...

Canlar kasık her iki fotorafda da görüldüğü yerdedir

Eklentiler

• Screenshot_20200430-164047.webp
    Screenshot_20200430-164047.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20200430-164029.webp
    Screenshot_20200430-164029.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 17
Çokkk sağ ol canım benim ağrı orda değil tam olarak, oraya da vuruyor ama tam alt bölgede. Hayrolsun ya belirtiyse de eğer
Senin bahsettiğin yer rahim ağzı ile yumurta kanalları girişi canım o kısım afedersin korunma bıraktığınız için eşin içine boşaldığı için olabilecek ağrılar. Kanalda ilerleme ya da rahim de biriken sperm kaynaklı vb gibi sebepler ile ağrı olabiliyor

Senin bahsettiğin yer rahim ağzı ile yumurta kanalları girişi canım o kısım afedersin korunma bıraktığınız için eşin içine boşaldığı için olabilecek ağrılar. Kanalda ilerleme ya da rahim de biriken sperm kaynaklı vb gibi sebepler ile ağrı olabiliyor
Ama ilişki olmadı kaç gündür, yani onunla alakası olacağını sanmıyorum her gün ağrıyor çünkü :/ Korunmayı da yeni bırakmadık ki ilk defa bu ay ağrıyor. Bilemedim. Bi de tam ilişki olmadı zaten bi sebepten korunduk yumurtlamadan sonra. Sperm falan da yok 😂

Benim bebegim yokken yapmislardi cinsiyet tuttu
Valla bana öyle bi şeyi lisede yapmışlardı dalgasına küçüktüm o zaman. Ne zaman evleneceğimle ilgili aynı yüzük ve iple yapılan bir şeydü. 26 yaşında evlilik çıkmıştı 20 yaşında evlendim :)

Ama ilişki olmadı kaç gündür, yani onunla alakası olacağını sanmıyorum her gün ağrıyor çünkü :/ Korunmayı da yeni bırakmadık ki ilk defa bu ay ağrıyor. Bilemedim. Bi de tam ilişki olmadı zaten bi sebepten korunduk yumurtlamadan sonra. Sperm falan da yok 😂
O zaman dediğim gibi kanallarda ilerleme olabilir canım gebelik yani adet oldum mu?

Valla bana öyle bi şeyi lisede yapmışlardı dalgasına küçüktüm o zaman. Ne zaman evleneceğimle ilgili aynı yüzük ve iple yapılan bir şeydü. 26 yaşında evlilik çıkmıştı 20 yaşında evlendim :)
Evlilik icin duymasim hic ne yapacan oyle boyle eylence cikaracan kendine benim eylencemde bunlar

Back
X