- 22 Ağustos 2015
- 827
- 862
- 53
- 28
Canım çok dua et ya inşallahNeden olmasın canım, korunmayı yeni bırakmamışsın hep Bi umut olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok dua et ya inşallahNeden olmasın canım, korunmayı yeni bırakmamışsın hep Bi umut olur
Çok teşekkür ederim deneyecem bunuAlyansi kolyeye gecirip gobeginin uresine koyurorsun sonra kolyenin ucundan tutup yavasca kaldiriyorsun
Orasi öle ama iste onun tarafindanda dusunuorum bn olsam gerci bn olsam hemen soleyemm cekinirim uzulmesin die ya bnce insan yasadiklarini unutmamali en guzli bu bn 2 sene bu aciyi yasadim hamile kaldim dielim bn gibileri dusunmem gerekio kisilik bnce.Ayıplayan ayıplasın. Bi konu vardı. Kadın hamile kalmış ve hamilr kalmaya uğraşan bi kaç arkadaş grupları varmış. Bu hamile kalınca da ister istemez arkadaşları uzaklaşmış. Yani eskisi kadar aramıyolarmış felan. Napabilirler ki. Hemen ah canım ne güzel diyemez insan.
Hadi kiz hadi geliyomus bebis haberi kac gun kalmisti seninCanım çok dua et ya inşallahHer ay sadece adetten önce ve 1 kez olup da bu ay yumurtlamadan beri belki 10 kereden fazla yaşamak ümitlendirdi beni. Yoksa diğer belirtilere güvenmiyorum artık
Bakalim sizde ne cikacak haber verin mutlakaÇok teşekkür ederim deneyecem bunu![]()
Moralden ötesi enerji , gaz veriosunuz umut hersey var bnceBirbirimize moral veriyoruz burda![]()
Ay umarım canım ya hepimize inşallahhhh. Bugünle beraber 3 gün kaldı 3 mayıs gösteriyor :)Hadi kiz hadi geliyomus bebis haberi kac gun kalmisti senin
Bakalim sizde ne cikacak haber verin mutlaka
Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin
Bnce var cunku artik biraz daha yumusak dusunuo istemem dien kadin artik rabbim sanada bnada cocuk versin saglikli dio demekki onun dersi buymus kotu ama artik belki biz gibi dusunuodur.O yüzden hep Allahım hak edene ver diye dua ediyorum canım, böylelerine veriyor Rabbim ama onda da bi hikmet vardır tabi...
Ay umarım canım ya hepimize inşallahhhh. Bugünle beraber 3 gün kaldı 3 mayıs gösteriyor :)
Seninki de 3 mayıstı dimiiGelsiiiiinnnn artık şu 3 mayıs lütfeeeeennn:)
Hadi insallah guzl hberlerleAy umarım canım ya hepimize inşallahhhh. Bugünle beraber 3 gün kaldı 3 mayıs gösteriyor :)
Seninki de 3 mayıstı dimii
Canım bende İnsülin direnci olduğu için tarçın ve bal yasak bilemiyorum İnsülin direncini etkilemiş midir ondan mıdır diğer ay da sekiz gün sürerse belki öyle devam eder artık ama umarım regl olmazsın :)Kızlar bir şeyi soracağım. Ben bu ay bal tarçın çörekotu kürü kullandım ve her zaman 10 gün süren adetim bu ay tahminimce kürden dolayı 7 gün sürdü 8.günün sabahı bitmişti yani. Sizce adet tarihimde değişiklik olmuş mudur? Çok düzenlidir çünkü ama bu ay erken bitince acaba dedim. Sizce?
Hepsi dogru cikmiyo ben cinsiyet icin cok kisiye yaptim meselq 5kisiden 3kisi dogru ciktiDeneyenlerin hepsi doğru çıktı mı ki değişikmiş ya biz alyansla kaç yaşında evleneceğimize bakardık :)))
Amin amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim yaptığım an hemen yazacam burayaBakalim sizde ne cikacak haber verin mutlaka
Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin
Teşekkür ederim canım inşallah son reglimi olmuşumdur bi daha olmamCanım bende İnsülin direnci olduğu için tarçın ve bal yasak bilemiyorum İnsülin direncini etkilemiş midir ondan mıdır diğer ay da sekiz gün sürerse belki öyle devam eder artık ama umarım regl olmazsın :)
Yav zaten %50 ihtimal gayet normal değil mi :)))Hepsi dogru cikmiyo ben cinsiyet icin cok kisiye yaptim meselq 5kisiden 3kisi dogru cikti