Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir şeyi soracağım. Ben bu ay bal tarçın çörekotu kürü kullandım ve her zaman 10 gün süren adetim bu ay tahminimce kürden dolayı 7 gün sürdü 8.günün sabahı bitmişti yani. Sizce adet tarihimde değişiklik olmuş mudur? Çok düzenlidir çünkü ama bu ay erken bitince acaba dedim. Sizce?
Bu adet cok karisik ya bnce ayni gunde olabilir erkende sonucda 2 gun erken bitmis erken olmasi gerekmezmi ?

Bu adet cok karisik ya bnce ayni gunde olabilir erkende sonucda 2 gun erken bitmis erken olmasi gerekmezmi ?
Hıh işte onu bilemedim sormak istedim. O hesaba göre 1 Mayıs mesela tabi günü gününü tutmaz hiçbir zaman. Eğer öne çekilme ihtimali varsa testi ayın 3ünü bekleemden mi yapsam ki niyetiyle sormuştum ama her ihtimale karşı bekliycwm. İnşallah hiç gelmez o kırmızılar :)

Bende super bi sorucam iki kez asilamaya gittim klomenle vs asilama tutmadi yanliz sole bisey var asilamadan 15 17 gun sonra adet oldum bu demek yumurtladikdan 15 17 gun arasimi surekli adet olunur yoksa fark etmiomu adetim gecikti ya yumurtlama gunumude anlamadim tahmin yurutmeye calisiom 😂😂

Hıh işte onu bilemedim sormak istedim. O hesaba göre 1 Mayıs mesela tabi günü gününü tutmaz hiçbir zaman. Eğer öne çekilme ihtimali varsa testi ayın 3ünü bekleemden mi yapsam ki niyetiyle sormuştum ama her ihtimale karşı bekliycwm. İnşallah hiç gelmez o kırmızılar :)
Bncede bkle bak bna erken test yaptim bi tane kaldi yapmaya korkuom bi 4 5 gun gecsin en azindan insallah gelmez ya cok dua ediom hepimize 🤲🤲

Valla bana öyle bi şeyi lisede yapmışlardı dalgasına küçüktüm o zaman. Ne zaman evleneceğimle ilgili aynı yüzük ve iple yapılan bir şeydü. 26 yaşında evlilik çıkmıştı 20 yaşında evlendim :)
jsjaakka daha 6 senen varmış

Orasi öle ama iste onun tarafindanda dusunuorum bn olsam gerci bn olsam hemen soleyemm cekinirim uzulmesin die ya bnce insan yasadiklarini unutmamali en guzli bu bn 2 sene bu aciyi yasadim hamile kaldim dielim bn gibileri dusunmem gerekio kisilik bnce.
Ben eğer hamile kalırsam söylemicem mesala kimseye hemen. 2 aylık olunca anneme söylerim

Ben eğer hamile kalırsam söylemicem mesala kimseye hemen. 2 aylık olunca anneme söylerim
O cok ya bn solerim ailelerimize ama bebek bekleyenlere biraz gec solerim bura haric burda farkli burda sewinioruz guzl oluo hber almak cunku insallah yakinda senden de alcaz

O cok ya bn solerim ailelerimize ama bebek bekleyenlere biraz gec solerim bura haric burda farkli burda sewinioruz guzl oluo hber almak cunku insallah yakinda senden de alcaz
İnan cok degil :işsiz: banada cok geliyodu herkese hemen söyledim sonu hüsran. Şimdi kolay kolay kimseye demem ailelerimize bile. Kese gözüksün kalp atışı duyulsun herşey yolunda olsun öyle.

Teşekkür ederim canım inşallah son reglimi olmuşumdur bi daha olmam 🥰 Erken bitmesi bi sonraki adet tarihine etki eder mi diye merak ettim ama bekleyip görücem artık :)
Yumurtlamaya göre adet tarihi hesaplayın o zaman yumurtlama takip ettiyseniz.

İnan cok degil :işsiz: banada cok geliyodu herkese hemen söyledim sonu hüsran. Şimdi kolay kolay kimseye demem ailelerimize bile. Kese gözüksün kalp atışı duyulsun herşey yolunda olsun öyle.
Dogrusun deneyimlisin oyuzden haklisindir saglikli olsunda gec solesende olur . Bn hic tatmadim oyuzden her hayalimde ögrendigim gibi ailelerimize paylasmak vardi aklimda hayal kurarken bile o heycani yasiodum cok önemsedigim bisey

Dogrusun deneyimlisin oyuzden haklisindir saglikli olsunda gec solesende olur . Bn hic tatmadim oyuzden her hayalimde ögrendigim gibi ailelerimize paylasmak vardi aklimda hayal kurarken bile o heycani yasiodum cok önemsedigim bisey
Evet gercekten cok güzel kendini prenses gibi hissediyosun :KK36: inşallah yine tadarım o duyguyu.. son 4 gün . Sen hala regl olmadın mı

Ben 3 ay bitene kadar kendi anneme bile söylememeyi planlıyorum nasipse. Çünkü bu dönemde çok yaygın düşük boş gebelik dış gebelik vs Allah korusun... Anne sonuçta o benden daha çok üzülür. Bi daha olana kadar kafasına takar beni üzülüyorum diye. O yüzden sadece eşim bilecek inşallah 3 aya kadar 🐣 İnşallah olur bu ay ya uf 🍓

Back
X