Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasıl hesaplayacağım?
Ben yumurtlama gördükten 14 veya 15 gün sonra adet oluyorum. Düzenli adet olanlar genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyor diye okumuştum. Pik gördüğünüz tarihten 14 gün sonrasını adet tarihi olarak hesaplayabilirsiniz.

Ben 3 ay bitene kadar kendi anneme bile söylememeyi planlıyorum nasipse. Çünkü bu dönemde çok yaygın düşük boş gebelik dış gebelik vs Allah korusun... Anne sonuçta o benden daha çok üzülür. Bi daha olana kadar kafasına takar beni üzülüyorum diye. O yüzden sadece eşim bilecek inşallah 3 aya kadar 🐣 İnşallah olur bu ay ya uf 🍓
Hic kotu dusunme insallah olur sagliklada dogar

Evet gercekten cok güzel kendini prenses gibi hissediyosun :KK36: inşallah yine tadarım o duyguyu.. son 4 gün . Sen hala regl olmadın mı
Ne guzl insallah 4 gun sonra yine hissedersin ve saglikla ilerler prensesligin 😍 yok ya olmadim bugun ilk defa farkli bisey oldu egelip kalkinca cok ayakda durunca kasigim cok agridi degisik bi agri hala agrio zonluo gibi bole bide sabh istifar ettim bn takmayim diom bna bisiler oluo 🤔

Ben 3 ay bitene kadar kendi anneme bile söylememeyi planlıyorum nasipse. Çünkü bu dönemde çok yaygın düşük boş gebelik dış gebelik vs Allah korusun... Anne sonuçta o benden daha çok üzülür. Bi daha olana kadar kafasına takar beni üzülüyorum diye. O yüzden sadece eşim bilecek inşallah 3 aya kadar 🐣 İnşallah olur bu ay ya uf 🍓
Yok bn siz kadar sakin degilim direk solerim 😂😂😂 insallah hepimizin olur ve saglikli hayirli bisekilde ama solerim yani 😂 kiz yeminle cilek die die4 5 gundur herseyin cilekini istiom gitmis cilek koymus bide ilk yasadigim bisey cilek olayi

En iyisini yaparsın kuzum. Dediğin ihtimaller çok yüksek. Herşey olabilir. İnşallah olur hepimiz için

Kızlar bu ay olmazsa yanarız, biteriz, üzülürüm, dağılırı gibi şeyler söylemeyin nolur. İnsanların başında ne buyuk dertler, sağlık sorunları var. Bu ay olmazsa bir sonraki ay olur. Kendinizi ve psikolojinizi dibe çekmeyin. Allah ol der ve olur. Olmuyorsa, daha guzel seyler bizi beklediği içindir. Zamanı vardır hepimiz için. İçinizi ferah tutun, güçlü olun.

Kızlar bu ay olmazsa yanarız, biteriz, üzülürüm, dağılırı gibi şeyler söylemeyin nolur. İnsanların başında ne buyuk dertler, sağlık sorunları var. Bu ay olmazsa bir sonraki ay olur. Kendinizi ve psikolojinizi dibe çekmeyin. Allah ol der ve olur. Olmuyorsa, daha guzel seyler bizi beklediği içindir. Zamanı vardır hepimiz için. İçinizi ferah tutun, güçlü olun.
Tabikide öylee ama o an dagılırız üzülürüz kim üzülmezki üzülüp dağılıp sonra tekrardan kendimiE geliyoruz. Ben bunu her konuda yapıyorum üzüntümü yaşıyorum ama sonradan tekrar ayaga kalkıyorum rabbin yanında diyorum. Ama üzüntüyü içe atmakta hiç iyi birşey değil :KK68:

Back
X