Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
63AAB077-47EE-4E6C-A4B1-0E790B29CCF6.webp
Kızlar birkaç gündür ovi testleri böle cıkıyor bat yarın ve diğer günler 😀😀 tam bilmıyorum da bu koyu çıkması hamilelik diyorlar

Hamile olma şansım var mı sizce 🤔🤔

Bakın benim pik böyleydi. Ben sadece ayın 18 inde öğlen değerlendirebildim. Ayın 19 unda öğleden sonra test yaptığımda çizgi silikleşmişti. Demekki 19 unda çatladı ve spermler yaşadı 24 saat. Gerçekten de bi ilişkiyle bile kalınabiliyo işte. Rabbim versin yeterki.

Eklentiler

• 490A525E-A262-4679-A57C-B0F7F3109167.webp
    490A525E-A262-4679-A57C-B0F7F3109167.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 62
Eki Görüntüle 2628423 Kızlar birkaç gündür ovi testleri böle cıkıyor bat yarın ve diğer günler 😀😀 tam bilmıyorum da bu koyu çıkması hamilelik diyorlar

Hamile olma şansım var mı sizce 🤔🤔
Oldukça var hemde 😊😊 bak benim son günlerdeki ovülerime. Sonra gebelik yaptım ve pozitif.

Eklentiler

• 9D27FB8B-F952-44C0-A368-FA88C6BB6602.webp
    9D27FB8B-F952-44C0-A368-FA88C6BB6602.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 58
Canım bende birsürü belirti vardı ama dünden ateşim düştü, adetten 2 gün önce ateşim düşer ve adet olurum :KK43:(( ateş düşüklüğümü gördüğüm anda bi anda bütün belirtilerim gitti sanki :KK70: test yapmaya gerek bile duymadım.
Belli olmaz canım. Beklr bakalım

Oldukça var hemde 😊😊 bak benim son günlerdeki ovülerime. Sonra gebelik yaptım ve pozitif.
Allahım inşallah bana da nasip eder ya gözünüz aydın ben 🥰🥰 PCOSum pcosta lh yüksek seyreder diyor bir arkadasım ondan olabilir mi acaba ama bundan siliklerinşde de gördüm ilk başladığımda cok silikti ole olsa. Silik te görmezdim Hep koyu görürdüm heralde dimi

Canım bende birsürü belirti vardı ama dünden ateşim düştü, adetten 2 gün önce ateşim düşer ve adet olurum :KK43:(( ateş düşüklüğümü gördüğüm anda bi anda bütün belirtilerim gitti sanki :KK70: test yapmaya gerek bile duymadım.
Ateşinizi nasıl ölçüyorsunuz 🤔

Allahım inşallah bana da nasip eder ya gözünüz aydın ben 🥰🥰 PCOSum pcosta lh yüksek seyreder diyor bir arkadasım ondan olabilir mi acaba ama bundan siliklerinşde de gördüm ilk başladığımda cok silikti ole olsa. Silik te görmezdim Hep koyu görürdüm heralde dimi
Her kadının değişiyo açıkçası yaa. İnan test yapmadan bilemiyosunuz. Bi test yapma şansınız var mı. Benim bata 5 gün varken çıktı yani.

Back
X