Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakın benim pik böyleydi. Ben sadece ayın 18 inde öğlen değerlendirebildim. Ayın 19 unda öğleden sonra test yaptığımda çizgi silikleşmişti. Demekki 19 unda çatladı ve spermler yaşadı 24 saat. Gerçekten de bi ilişkiyle bile kalınabiliyo işte. Rabbim versin yeterki.
Gerçekten mi ay benim de umudum var mı o zaman ya valla sen bana şuan umut oldun 😍

canım bende suan tek belirti sol gogus ucum dokununca acıyor, gelen giden yok suan için, bir kaç gün bekleyip olmazsa test yapıcam
İnsallah olmazsın canım. Göğüs ucun herzaman acıyo muydu yoksa bu sefer mi oldu?

Merhabalar Mart Nisan Mayıs derkenher ay gebelik için başka foruma geçiyoruz 😂 bat 26 Mayıs. Azze Azze eklersen sevinirim. Bu ay doktor kontrolünde ilerleyeceğiz inş. Hayırlı haberler gelir 🙏🏻

İnsallah olmazsın canım. Göğüs ucun herzaman acıyo muydu yoksa bu sefer mi oldu?
daha önce hep gögüslerim acırdı, ucu acımıyordu yada ben hiç denk gelmedim, bugun dusta farkettim, biraz şişkinliğim var ama baş agrısıda var, genelde adet olurken basım agırır, umutlanmıyorum o yuzden :)

Gerçekten mi ay benim de umudum var mı o zaman ya valla sen bana şuan umut oldun 😍
Benim ovülere testlere bak işte canım 😊 daha ne diyim ben sana. Ben kendime bile hala inanamıyorum 😂 inşallah sende de vardır bi ufaklık.

Kızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç 😊😊
Tebrik ederim canım. Hayırlı olsun.

Kızlaaarrr. Ben geldim. Kapağı açık olan bugüne ait. Kapalı olan düne. Ovü testlerim oldukça koyu çıkmaya başlayınca şüphelenip yaptım. Veee sonuç 😊😊

Hayırlı olsun canım 🤗🤗

Benim ovülere testlere bak işte canım 😊 daha ne diyim ben sana. Ben kendime bile hala inanamıyorum 😂 inşallah sende de vardır bi ufaklık.
İnşallah canım ya ben pik yaptığı günü değerlendirdim ama çatlama olduğu günleri değerlendiremedim çok üzülüyordum sen pik günü birlikte oldun değil mi 😍

İnşallah canım ya ben pik yaptığı günü değerlendirdim ama çatlama olduğu günleri değerlendiremedim çok üzülüyordum sen pik günü birlikte oldun değil mi 😍
Sende yap test bence çıkar

19 unda pikti. O gün çatladı benim yumurta. Ama ben 18 ini değerlendirebilmiştim. Bi daha hiç ilişki olmadı.

Back
X