- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
Sancı girip çıkıyo mu canım?Sol kasıgım da bi agırlık hissettim bugün ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sancı girip çıkıyo mu canım?Sol kasıgım da bi agırlık hissettim bugün ya
Bende akıntımdan anlıyodum ama bu ay o akıntı adet bitiminden sonra oldu. Kafam karıstı erken mi oldu acaba diye. Yumurtlama olcağı zaman kasıklarda batma olur muOvulasyon testi sabır iateyen bir şey ama ben hamileliği onla öğrenmiştimben kendim anlayabiliyorum yumurta zamanımı. Ayaklarım ellerim ateş basıyor gece bir de akıntım oluyo o zaman anlıyorum yumurta olduğunu
yok kuzum öyle bişe olmadıSancı girip çıkıyo mu canım?
Bende almak istiyorum eğer regl olursamBen n11 den almıştım
O da belirtilerden biri. Eğer adetin yaklaşmadıysa kasık belirtisi de oluyor. Ben ovulasyon için kap bulamıyorum artık tükettimBende akıntımdan anlıyodum ama bu ay o akıntı adet bitiminden sonra oldu. Kafam karıstı erken mi oldu acaba diye. Yumurtlama olcağı zaman kasıklarda batma olur mu
Çünkü benim reglimde kasıklarımda batma oldu anlamadım bende.O da belirtilerden biri. Eğer adetin yaklaşmadıysa kasık belirtisi de oluyor. Ben ovulasyon için kap bulamıyorum artık tükettimsonra da sıkıldım bıraktım
![]()
Eğer regl olursam alcam bendeBen gittigidi.. dan aldım i ile başlayan Bi firma var testlerinde hiç bozuk yok ve bir günde teslim
Benim de kürtajdan sonra garipleşti. Bormalde 27 günde bir oluyodum şimdi 24 güne düştü. İlk denemede de olmayacak ama korkumdan bekliyorum çünkü genlerde sıkıntı çok doktora tam bir danışmadan kalmayayım diyorumÇünkü benim reglimde kasıklarımda batma oldu anlamadım bende.
ay o da bi sorun değil mi. Onu hiç düşünmemiştiminşallah gerek kalmaz tabi ama bakalım. Biraz düzensizleşti o yüzden anlayamıyorum önceden düzenliydi.
Ben cam bi bardak ayarladım kullanmadığım ona yapıyorum sonra yıkıyorum dedim en son hamileliğimi de öğrenirsem onu da mezun eder çöpe atarımÇünkü benim reglimde kasıklarımda batma oldu anlamadım bende.
ay o da bi sorun değil mi. Onu hiç düşünmemiştiminşallah gerek kalmaz tabi ama bakalım. Biraz düzensizleşti o yüzden anlayamıyorum önceden düzenliydi.
Aslında mantıklıymış ya ben evde ne var ne yok hepsini kullandım attım çöpeBen cam bi bardak ayarladım kullanmadığım ona yapıyorum sonra yıkıyorum dedim en son hamileliğimi de öğrenirsem onu da mezun eder çöpe atarım![]()
Benimde öyle kuzum geçen ay da büyük ihtimal erken yumurtlama oldu 1 2 gün erken regl oldum. Bu ay noluyo bakalım. Canım hasbee vardı hatırlıyo musun. O hamileydi yine kürtaj olmuşBenim de kürtajdan sonra garipleşti. Bormalde 27 günde bir oluyodum şimdi 24 güne düştü. İlk denemede de olmayacak ama korkumdan bekliyorum çünkü genlerde sıkıntı çok doktora tam bir danışmadan kalmayayım diyorum
Ben baktım böyle olmayacak dedim kendi şeyim zaten tiksinmem öyle yapayım dedim iyi de oldu valla tavsiye ederimAslında mantıklıymış ya ben evde ne var ne yok hepsini kullandım attım çöpe![]()
hahaha oda iyiymişBen cam bi bardak ayarladım kullanmadığım ona yapıyorum sonra yıkıyorum dedim en son hamileliğimi de öğrenirsem onu da mezun eder çöpe atarım![]()
Arada bir cok az acaba ben bu ay gec mi yumurtladim anlamadim goguste te az agrim vardigecti sadece arada kasiniyorKızlar kasıkta ağırlık hissi yaşayan var mı?
Ay sevindim bende öyle yapayım.Ben bundan kullandım ovulasyon testlerini. Memnun kaldım ve 2 gebeliğimde bununla yaptğm takiple yakaladım.
Bu ay olmazsa alıcam o zaman.Ben kullanıyorum canım çok memnunum ben 30 ovulasyon 5 gebelik 40 TL ye almıştım