Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl olmadım canım ama test de yapmadım. Gelmezse yarın sabah test yapicam. Şaka gibi ama adet belirtim vardı stresten midir nedir o da yok bugün. Hayır olsun inşallah :KK36:
Kizlar benimde kaç gündur bel ağrım var adetime 8 gün var adetmi hamilelikmi bilemyrm

Çok istyrm hamile kalmak umutlanmakta istemyrm
Hepimiz cok istiyoruz kuzucum. Ama inan emin olamıyoruz kii hamilelik mi regl mi cok benziyo cünkü. Göğüs şişliği kasıkta batmalar bel ağrısı. Bi kaç belirti anca ayırt edici olabilir. Mesala benim diğer hamileliğimde sıcak basması ve iştah artışı olmuştı

Kızlar eğer bu ay olmazsa bir dahaki aya ovu testi kullanmak istiyorum. Ama daha önce hiç kullanmadım. Bu hem gebelik hem ovulasyon testi birlikte uygun mu ve iyi bir markamı acaba
Ben bundan kullandım hep kuzum çok da memnunum. Ama asla 3 damladan fazla damlatmıcan. Yumurtlamamı da gebeliğimi de bunla öğrendim.

Hepimiz cok istiyoruz kuzucum. Ama inan emin olamıyoruz kii hamilelik mi regl mi cok benziyo cünkü. Göğüs şişliği kasıkta batmalar bel ağrısı. Bi kaç belirti anca ayırt edici olabilir. Mesala benim diğer hamileliğimde sıcak basması ve iştah artışı olmuştı
Bende bel ağrısı var sadece senin cocugn varmı hic kaç aylık evlisin

Belirtilern neydi
Göğüslerim büyümüştü,kasıklarımda ve belimde batmalar oluyodu. Bunlar regl belirtileri de olabilir tabi. Ama asırı sıcak basması oluyodu ocak ayında. İştahım cok artmıstı. Gece kalkıp kalkıp yiyodum. Akıntım oluyodu ama cok fazla olmuyordu. Sivilcem cıkmıstı adet öncesi ama kuruyup gitmişti hemen.

Back
X