Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat3 mayıs durum güncellemesi memelerde kaşıntı ve tuhaf bir sızlama var, süt gibi beyaz akıntı Sol kasık ağırlıklı olmak üzere kasıklarda bıçak batması gibi belirtiler var ara arada mide bulantısı sanki Allahım lütfen yine kendimi kandırdığım bir ay olmaz :,(

Bat3 mayıs durum güncellemesi memelerde kaşıntı ve tuhaf bir sızlama var, süt gibi beyaz akıntı Sol kasık ağırlıklı olmak üzere kasıklarda bıçak batması gibi belirtiler var ara arada mide bulantısı sanki Allahım lütfen yine kendimi kandırdığım bir ay olmaz :,(
Kuzuuuum ben bu göğüslerde kaşıntıyı hamileler de çok duydum biliyo musun :KK37:

Hiç miii olmadı yanii
Kasık agrım bel agrım oldu adet olacağım zamanda olurdu zaten ama benim diğer hamileliğimde de adetten 13 gün sonra falan 1 damla kan gelmişti o ay hamile olduğumu öğrendim bundada aynı oldu acaba mı dedim

Belirti denirmi bilmem ama dogum yapali gogus agrim yoktu bu aysizliyor sanki sut iner gibi yanmq var bide sag gogus ucunda acima bel agrisi bide midem kaziniyo
Benimde göğüs ucumda acıma var ilk kez bu ay benide o umutlandırıyo sadece. İnşallah vardır ya

Kasık agrım bel agrım oldu adet olacağım zamanda olurdu zaten ama benim diğer hamileliğimde de adetten 13 gün sonra falan 1 damla kan gelmişti o ay hamile olduğumu öğrendim bundada aynı oldu acaba mı dedim
o kan acaba yumurtlamamıydı yoksa yerleşme mi. Benimde bu ay bi kaç damla peçeteye pembe geldi

Kuzuuuum ben bu göğüslerde kaşıntıyı hamileler de çok duydum biliyo musun :KK37:
Her ay göğüslerim adete yakın felan çok şişerdi hatta dokunamazdım ama bu ay tam tersi sadece bugün biraz çok az şişme var gibi geldi bana . Okadar dua ediyorum ve istiyorum ki buradaki tüm arkadaşlarla birlikte mayıs ayında müjdemizi alırız Allahım aminnnn ❤️❤️❤️

Her ay göğüslerim adete yakın felan çok şişerdi hatta dokunamazdım ama bu ay tam tersi sadece bugün biraz çok az şişme var gibi geldi bana . Okadar dua ediyorum ve istiyorum ki buradaki tüm arkadaşlarla birlikte mayıs ayında müjdemizi alırız Allahım aminnnn ❤❤❤
İnşallah kuzum amiin amiin

Back
X