Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZlar bişey sorucam adetime 2 gün kaldı ve az önce rahimde 3/4 saniye kadar süren sanki bıçak saplanması gibi yırtılma gibi bir ağrı girdi sonra geçti, acaba düşünüyorum yumurta çatlamama sorunu var bende ya yumurtam adete yakınmı sağlıksız çatladıda onunmu ağrısıydı kafamda deli sorular lckfnc

Hayır yani regli olacağımız varsa olalım bir an önce de başlayalım çalışmalara bu sefer kesin ovülasyon testi alıcam bu ay almadığıma pişman oldum (gerçi biliyorum yumurtladığım günü vücudumdan anlıyorum) Ve yanılmıyor bat tam 14.günde Reglioluyorum ..

KIZlar bişey sorucam adetime 2 gün kaldı ve az önce rahimde 3/4 saniye kadar süren sanki bıçak saplanması gibi yırtılma gibi bir ağrı girdi sonra geçti, acaba düşünüyorum yumurta çatlamama sorunu var bende ya yumurtam adete yakınmı sağlıksız çatladıda onunmu ağrısıydı kafamda deli sorular lckfnc
Adet zamanı oluyor bu dediğin bende hep olur yani ama sende ilk oluyorsa bilemedim

Kuzum o hamilelikte rahim büyüdğü için olurmuş belkide ondandır :KK19:

Allahım bu topikte olan bütün Arkadaşlarımızın bu ay yüzünü güldür senden gelen Sevinç’lere cok ihtiyacımızzz var sen kalbimizi senden gelen Sevinç’ler le doldur senden baskasınaaa muhtaç etme Allah’ım amin🤲
İçşmden geldi😓😓

Banada oldu . Ama önceki aylarda hiç hatırlamıyorum. Hatta rhl77 ye de olmuştu sormuştu burda sonra hamile oldugunu öğrendi
Rhl Dedin de dış gebelik geçiriyor Biz 3 kişi özelden görüşüyorduk ban yedi içimizden birimiz de telefon la görüşüyor doktor ıstenilen artış gerçekleşme di dış gebelik demiş😓

Mesala ben bu gece regl oluyorum ya başlangıc tarihini ne olarak sayıyom 1'i mi 2'si mi
Ertesi gün o saate kadar 1
Mesela şimdi 01:57 adet olduysan
Yarın 01:57 kadar 1 oluyor 👀
1 den kastım gün

Back
X