• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger yerlesmeyse internetten baktigim kadariyla 4 5 gun sonra cikabiliomus silikde olsa gebelik testinde kanda ise lekelenme bitince dusuk de olsa bi deger cikabiliomus ole yaziodu dun bakmistim merakdan.

Diğer hamilelğimde 3. Gün kanamam oldu yarım saat sürdü. Ertesi gün kan verdim çıkmıştı.

Benimki geç döllenme olmuştu diğer hamilelğimde ondan bekliyorum. Birde olabilirim die bekliyorum. Hiç hamileymişim gibi bir his yok çünkü
Bende de yoktu öyle bir his ama hamileymişim meğersem. İnş sende hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz. Bu qrqdq Azze den ses seda yokmu hala

Bende de yoktu öyle bir his ama hamileymişim meğersem. İnş sende hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz. Bu qrqdq Azze den ses seda yokmu hala
İnşallah 🤲 teşekkür ederim 💕 azze maalesef hala banlı ne zaman bitecek acaba

Kızlar, benimde Bat'ım 31 Nisandı o gün çok kanamam oldu sonra gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Şimdide koronadan korktuğumdan gidemiyorum hastaneye. Silik çizgi kimyasal belirtisi dedi bana bir arkadaşım çok korkuyorum :KK43: tecrübeleriniz benim için çok önemli.
Sadece 1 gün mü oldu kanama. Tekrar test yapıp koyulaşma var mı diye bakabilirsin.

Kızlar, benimde Bat'ım 31 Nisandı o gün çok kanamam oldu sonra gebelik testi yaptım çok silik çizgi çıktı. Şimdide koronadan korktuğumdan gidemiyorum hastaneye. Silik çizgi kimyasal belirtisi dedi bana bir arkadaşım çok korkuyorum :( tecrübeleriniz benim için çok önemli.

Tekrar test yapmadın mı peki

Sadece 1 gün mü oldu kanama. Tekrar test yapıp koyulaşma var mı diye bakabilirsin.
Evet aslında 1 günde olmadı sahura kalkmıştım sadece peçeteye geldi, bende regl oldum sandım sonra bi daha gelmedi 1 hafta oldu bu olalı. Teşekkür ederim cevabınız için. Evde testte kalmadı :) doktora gitmeyede korkuyorum.

Diğer hamilelğimde 3. Gün kanamam oldu yarım saat sürdü. Ertesi gün kan verdim çıkmıştı.
Bnde öle dedim kanda cikio dusuk bi rakanda olsa testte biraz zor oluomus . Olsunda yeterki gec de olsa ögrenirsin saglikli olsun insallah

Çok pardon az kanamam oldu demek istedim , yapamadım evde yoktu çünkü. kendi kendime sebep arıyorum sanırım çizgi o kadar silikki :) hayali görüyorum herhalde.

Atsana bi testi bakalım. Geç döllenmedir ondanda silik çıkmış olabilir. Doktor görmeden hemen neden kötüye yoruyorsunuz. Benimde diğer hamileliğimde az kanamam olmuştu.

Atsana bi testi bakalım. Geç döllenmedir ondanda silik çıkmış olabilir. Doktor görmeden hemen neden kötüye yoruyorsunuz. Benimde diğer hamileliğimde az kanamam olmuştu.
Benim bat yarın göğüslerim o kadar ağrıyor ki dayanamıyorum regl olacakmışım gibi ağrım var ara ara batma oluyor test yapmaya korkuyorum😞

Ekliyorum aşağı bir bakın sizde hayali bir çizgi ama fotoğrafta çok bellide olmuyor :) 1 yıl oldu uğraşalı.. o kadar çok negatif gördümki..
20200503_193030.webp

Silik de olsa gebelik demek bu canım, tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallah :anneadayı: Darısı başımıza🤲
Hiç umutlu değilim Melinda'cım.. Rabbim neylerse güzel eyler diyorum. :) Hepimiz için Mayıs çok güzel olacak inşallah iftar saati Rabbim sesimizi duyar. 1 hafta daha bekleyip olmazsam hastahaneye gideceğim.

Bisey sorabilirmiyim bn gec yumurtlamisim adetimden snra ve ertesin gunde silik cikti biraktim ovu testini bugun baya olinca dedim bi bakiyim biraz koyulasmis yani koyulasacak gibi duruo yumurtladigim gunden itibaren sayinca 6 gun bugun koyulasmasi normalmi yoksa adet mi olcam acaba karnimda agrida basladi sislik hisside var.
Testinize bakabılır mıyım? Yumurtlama oldu mu piki gordunuz mu daha once o kısmı anlamadım, yumurtlamadan 6 gün sonra tekrar mı koyulastı, lh bazen acık bazen koyu cıkabılıyor vucutta hergun aynı mıktarda olmuyor dalgalanmalar olabılır, önemli olan gün, pik günü..

Back
X