- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnmde o civar. Bugün ki sonuçsa düşük gbi geldi dr gititn mi. İnş sağlıklı gebelikler geçirirz12 Nisandı sanırım
Bat ne zamandı kuzum bugün mü? Sıkma canını inşallah haziranda kızlaaaar pozitif yazıcaksınKızlaaarr herzamanki gibi kırmızı kartı yine yedim![]()
![]()
![]()
Canım biz baya erteledik ama erkekler de ne kadar gergin oluyorlar birliktelik olmayınca bir şey demiyorlar amaKızlar ya hamileysem diye birlikteliği erteliyor musunuz yani bu konuda bi korkunuz var mı
Aynı ben ☺Her ay negatif görünce bu ay test yapmam dedim veeeee adetle sonuçlandı tabikio yüzden her ay bi topige katilcam galiba tüp bebeğe kadar.
inşallah bu topik uğurlu gelir
![]()
Aynen canim sende benim gibi dusmussun .İnnovita aldim gecen ay denedim denedim goremedim yumurtlamayi tam koyulasmadi damla sayisini ayarlamadin dedilerlbuqcak diye biçeu
Laboquick diye ama bunlar iyi değilmiş sonradan öğrendim çubuk olan testler daha hassasmış bida alırsam ondan alıcam
Beklicem bende ya adet olmadım hala 2 gün geciktim bakalım ne olacakCanım zaten normal test regl den önce göstermiyor ki. 5 gün gecikmesi lazım. Erken gebelikler gösteriyor. O yüzden senin gözükmemesi normal
Ertelemek mi nasilCanım biz baya erteledik ama erkekler de ne kadar gergin oluyorlar birliktelik olmayınca bir şey demiyorlar ama
Cok test yapm tavsiyemBeklicem bende ya adet olmadım hala 2 gün geciktim bakalım ne olacak
Ya bu erken gebelik testi bende almak istiyorum 4 gun geciktim hala gelen giden yokBen erken testten yapmadım normal almıştım canım adetin geçmesini bekle mutlaka tekrar yap
Gecmis olsun bende iki gun once yedim .Allahtan hayirlisi.Birde soyle dusun umutla beklesen on gun sonunda olsa o daha kotuKızlaaarr herzamanki gibi kırmızı kartı yine yedim![]()
![]()
![]()
Yok benimkinin asla sesi çıkmıyorCanım biz baya erteledik ama erkekler de ne kadar gergin oluyorlar birliktelik olmayınca bir şey demiyorlar ama
İnşallahh hamilesinidr canımAa çok üzüldüm canım inşallah sıradaki hamileliktir, benim son 4 gün bat o yüzden korkuyorum erteliyorum
Kız baya olmuyor işteErtelemek mi nasil![]()
Ahah bazen yumurtlama zamanı çok değerlendirince bizim de öyle oluyor yaYok benimkinin asla sesi çıkmıyor![]()
İnnovita da idrara batırıyosun 10 sn kadarAynen canim sende benim gibi dusmussun .İnnovita aldim gecen ay denedim denedim goremedim yumurtlamayi tam koyulasmadi damla sayisini ayarlamadin dediler
Canim sende durum nasil gidiyor ?Kaç ulan bu erken gebelik testi![]()
Evet 1 saatKızlarr siz ilişkiden sonra yatıyor musunuz bir süre??