Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doğruu ama gerek var mı yok mu onu bilemiyoruz bence orası hiç belli olmaz ama doktorlarda gün aşırı öneriyor zatenKızlar bu spermin iki gün yaşıyor muhabbeti doğru mu ya mesela dün değerlendirme oldu ya bugün gerek yok mu var mı?
Merhaba cnım bu benım testim miCanım selam, ben testi negatife çevirdim ve çok silik çizgi görüyorum adetine kaç günün var belki beta HCG çok düşük olduğu için bu şekildedir.
Büyüklüğü iyi değilmi senceKızlar merhaba bende Mayıs ayında hamıle kalmak istıyordum fakat dün doktora gıttım 28 ml ölçtü yumurtamı böyle olan varmı aranızda
Ben birşey görüyorum sanki parlak kendi çizgisi mi acabaErken gebelik testi yaptım negatif çıktı
la büyük gibi canımBüyüklüğü iyi değilmi sence
Hiç anlamıyorum ama o büyüklükte catlıyor du 20küsürde ole değilmiydiFaz
la büyük gibi canım
Ben birşey görüyorum sanki parlak kendi çizgisi mi acaba
Bende netleştirdim baksana bişe ğ örüyorum ben yaSen öyle deyince tekrar çekip koyulaştırdım sanki var mı ne
Var gibi canım. Gözün aydın.Sen öyle deyince tekrar çekip koyulaştırdım sanki var mı ne
Benim daha 8 gün var bende senin gibi bi bakayım 4 gün kala4 gün var canım![]()
Görünüyor kuzumBende netleştirdim baksana bişe ğ örüyorum ben ya Eki Görüntüle 2630276
Sen öyle deyince tekrar çekip koyulaştırdım sanki var mı ne
Canım tUp bebek tedavisi için çok fazla para istemişler normalde bu kadar fazla değil instagramda devamlı karşıma Mustafa Taş diye bir doktor çıkıyordu bende takip etmeye basladim adama gidipte tüp bebekte başarısız olan kimse yokmuş gibi geldi çok güzel paylaşımlar yapıyordu pes ettiğim bir arada yani 2 ay önce arayıp fiyat bilgisi alayım dedim direk tup bebek yapar kurtulurum diye düşündüm neyse aradim 9 bin civarı demişti ve herşey içine dahil yumurta toplama dondurma embriyo transferi ve muayene ücretleri sadece ilaçlarını sen alıyorsun istersen araştır başarılı bir doktor gibi göründü banaEmin ol. Aşılamaya Tüp bebeğe kadar gelmiştik şubat ayı başındaydı. Tüp bebeğin de 20 bin tl olduğunu öğrenince geri çekilmek zorunda kaldım. Şuan için bu kadar bütçemiz yok çünkü. Her doktor da da hastane de de tüp bebek tedavisi yaptırılmaz diye düşündüm , bu gittiğim doktora yurt dışından şehir dışından hastalar geliyordu tüp bebek te herkes olumlu sonuç almıştı
Yaa benimde dündü bat bende de lekelenme oldu kahverengi. Devamı olmadı. Hiç belirti yok ihtimal vermiyorum aslında. Test yaptınız mıMerhaba cnım bu benım testim mi
Yan normal şartlara bakılırsa 2 yada 3unde olmam lazım dı lekelemmem oldu ikisinde ama ilk defa ovulasyon kullandım hiç pik göremeden bitti ovulasyon ayın ikisinde lekelenme oldu düne kadar devam etti suan bişe yok. Anlamadım yaniOvulasyonda 19.gün baya koyu gordum ama pik değildi Bugun 31.gün
Yaptım koyulasYaa benimde dündü bat bende de lekelenme oldu kahverengi. Devamı olmadı. Hiç belirti yok ihtimal vermiyorum aslında. Test yaptınız mı
YAptım ne gatifYaa benimde dündü bat bende de lekelenme oldu kahverengi. Devamı olmadı. Hiç belirti yok ihtimal vermiyorum aslında. Test yaptınız mı
BAk bende yok demekki senin ki pozitif
Hayırlısı olsun inşallah. Nasip etsin hayırlısıylaYaptım koyulas
YAptım ne gatif