• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi yaptım negatif çıktı

Eklentiler

• IMG_20200505_134235.webp
    IMG_20200505_134235.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar merhaba bende Mayıs ayında hamıle kalmak istıyordum fakat dün doktora gıttım 28 ml ölçtü yumurtamı böyle olan varmı aranızda

Canım selam, ben testi negatife çevirdim ve çok silik çizgi görüyorum adetine kaç günün var belki beta HCG çok düşük olduğu için bu şekildedir.
Merhaba cnım bu benım testim mi
Yan normal şartlara bakılırsa 2 yada 3unde olmam lazım dı lekelemmem oldu ikisinde ama ilk defa ovulasyon kullandım hiç pik göremeden bitti ovulasyon ayın ikisinde lekelenme oldu düne kadar devam etti suan bişe yok. Anlamadım yani🤷‍♀️ Ovulasyonda 19.gün baya koyu gordum ama pik değildi Bugun 31.gün

Emin ol. Aşılamaya Tüp bebeğe kadar gelmiştik şubat ayı başındaydı. Tüp bebeğin de 20 bin tl olduğunu öğrenince geri çekilmek zorunda kaldım. Şuan için bu kadar bütçemiz yok çünkü. Her doktor da da hastane de de tüp bebek tedavisi yaptırılmaz diye düşündüm , bu gittiğim doktora yurt dışından şehir dışından hastalar geliyordu tüp bebek te herkes olumlu sonuç almıştı
Canım tUp bebek tedavisi için çok fazla para istemişler normalde bu kadar fazla değil instagramda devamlı karşıma Mustafa Taş diye bir doktor çıkıyordu bende takip etmeye basladim adama gidipte tüp bebekte başarısız olan kimse yokmuş gibi geldi çok güzel paylaşımlar yapıyordu pes ettiğim bir arada yani 2 ay önce arayıp fiyat bilgisi alayım dedim direk tup bebek yapar kurtulurum diye düşündüm neyse aradim 9 bin civarı demişti ve herşey içine dahil yumurta toplama dondurma embriyo transferi ve muayene ücretleri sadece ilaçlarını sen alıyorsun istersen araştır başarılı bir doktor gibi göründü bana

Merhaba cnım bu benım testim mi
Yan normal şartlara bakılırsa 2 yada 3unde olmam lazım dı lekelemmem oldu ikisinde ama ilk defa ovulasyon kullandım hiç pik göremeden bitti ovulasyon ayın ikisinde lekelenme oldu düne kadar devam etti suan bişe yok. Anlamadım yani🤷‍♀️ Ovulasyonda 19.gün baya koyu gordum ama pik değildi Bugun 31.gün
Yaa benimde dündü bat bende de lekelenme oldu kahverengi. Devamı olmadı. Hiç belirti yok ihtimal vermiyorum aslında. Test yaptınız mı

Eklentiler

• B1330DA6-15BC-4A35-AE2B-0F8D64D2A9F5-01.webp
    B1330DA6-15BC-4A35-AE2B-0F8D64D2A9F5-01.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 62
Yaa benimde dündü bat bende de lekelenme oldu kahverengi. Devamı olmadı. Hiç belirti yok ihtimal vermiyorum aslında. Test yaptınız mı
Yaptım koyulas
YAptım ne gatif

Back
X