Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim adetim 10 sürüyor ben adetten 3 gün sonra denemeye başladım. İlk denemeden sonra kahverengi lekelenme başladı ama ben yine denemeye devam ettim acaba yumurtlama lekesi miydi diye düşünüyorum şuan.

Kızlar benim adetim 10 sürüyor ben adetten 3 gün sonra denemeye başladım. İlk denemeden sonra kahverengi lekelenme başladı ama ben yine denemeye devam ettim acaba yumurtlama lekesi miydi diye düşünüyorum şuan.
Olabilir de valla :KK36:

İçerde kalan kanlar olabilir mi acaba benım sen adetmin sonu kahverengi geldiği olmustu

Olabilir de valla :KK36:
Ay ben de leke görünce olmıycak diye çok üzülmüştüm. Ama şimdi olfu hissi çok baskın olunca dedim belki yumurtlama lekesi olmuştur

Bende öyle düşünmüştüm aslında hatta buraya da yazmıştım benim bu ay olmayacak lekelenme oldu diye. Ama şimdi içimde başka bir his var

Kızlar cuma gününe randovu aldım lekelenmem var sökğlmedim diye acaba enfeksiyon mu kaptım diye sorucam doktora diyorum ki daha test yapmayım doktor bakar mı ilaç vermeden önce sizce gebelik varmı diye

Çok güzel bi his dimi :)
Ahh hem de nasıl. Kızım karnımı tutup anne kardeşim nasıl diyor. İçim kıpır kıpır. Şuan mesela sağ kasığımda bir batma var belim hafiften sızlıyor gibi ama mutluluk veriyor bana bu acı.

Kızlar cuma gününe randovu aldım lekelenmem var sökğlmedim diye acaba enfeksiyon mu kaptım diye sorucam doktora diyorum ki daha test yapmayım doktor bakar mı ilaç vermeden önce sizce gebelik varmı diye
bence bakar. Çünkü regl olmadın hala. En iyisi kan da var mı yok mu belli olur :)

Ahh hem de nasıl. Kızım karnımı tutup anne kardeşim nasıl diyor. İçim kıpır kıpır. Şuan mesela sağ kasığımda bir batma var belim hafiften sızlıyor gibi ama mutluluk veriyor bana bu acı.
Biz her türlü acısına razıyız aslında. Yengem annemi aramış dertleniyomuş bu hamileliğim de zor geçicek galiba diye.

Teşekkür ederim kuzumm bu topik bize bebek getircek inanıyorum:emir_bebek:Lütfenbu ay olsun:dua:
Merhabalar , buralar da yeniyim ve biraz cahilim 😭 2 yıllık evliyim ve 1,5 yıllık vajinismus derdinden dolayı eşimle tam anlamıyla bir birliktelik olmadı ama şu an çok şükür bu korkumu yendim 2 aydır korunmuyoruz ve gebelik düşünüyoruz beni de ekler misiniz listeye:halay:bat sanırım beklenen adet tarihi 21 Mayis

Merhabalar , buralar da yeniyim ve biraz cahilim 😭 2 yıllık evliyim ve 1,5 yıllık vajinismus derdinden dolayı eşimle tam anlamıyla bir birliktelik olmadı ama şu an çok şükür bu korkumu yendim 2 aydır korunmuyoruz ve gebelik düşünüyoruz beni de ekler misiniz listeye:halay:bat sanırım beklenen adet tarihi 21 Mayis
Hoşgeldin canımm :) ekliyorum

Back
X