Gebeliğe Hazırlık Hamilelik Planlayanlar ve Hamile Olmak isteyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben bir yıl önce tahlil de yaptırmışım progesteron u 0.35 miş 🤔
Adetin ucuncu gunu yapilan testlerden mi canim? Ona ben de baktirdim progesteron dusuk oluyor o zaman. Yumurtlama sonrasi hic baktirmadim ama, bu ay baktiracagim bugun kafaya koydum 😀

Adetin ucuncu gunu yapilan testlerden mi canim? Ona ben de baktirdim progesteron dusuk oluyor o zaman. Yumurtlama sonrasi hic baktirmadim ama, bu ay baktiracagim bugun kafaya koydum 😀
Bekardım o zaman pko olunca gitmiştim sanırım 😂 o zaman yumurtlama ne bilr bilmiyordum

mutlaka bugun ve yarın..saglıklı yumurta olup olmadıgını da gormek ıcın 1 haftasonra progesteron testı yaptırabılırsın 10 üzerindeyse hamıle kalma sansın yuksek oluyor rahım fılmı cektırdıgımde doktor ıstemıstı benımkı 11 cıkmıstı umutlanmıstı doktor hatta
Çatlamadan bir hafta sonra mı yumurtlama dan bir hafta sonra mı kuzum?

merhaba arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var ben pcoyum adetim biteli 5gün oldu (tarlusal ile adet oldum )ben yumurta takibi yapmaya ne zaman başlamalıyım bilemiyorum.28günlük bir döngüde adet bittikten 1 hafta sonra mı başlanıyor.
Regli bitiminden 5 gün sonra başlıyorum ben ama pco var sende regli biter bitmez takip etmeye başlasan daha iyi olur gibi geliyor bu nette satilan 30 lu testler var onlardan alirsın

Ayy ağızından bal damlıyooor bal❤❤❤ İnşallah vardır ayın 13 ünü bekliyorum bakalım
Ama kendini çok dinlememeye çalış bazen psikolojik olarak da yapıyoruz belirtileri yorumlardan okuyup etkilenebiliyoruz normal hayatına devam edip düsünmemeye çalış olur mu 🤗😘

Ama kendini çok dinlememeye çalış bazen psikolojik olarak da yapıyoruz belirtileri yorumlardan okuyup etkilenebiliyoruz normal hayatına devam edip düsünmemeye çalış olur mu 🤗😘
inan deniyorum kendimi dinlememeyi ama işte :63:

Kızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.

Beyin yakan bir soru daha soracagim 😂 Uygulamayla karşılaştırmak için pik gününe mi bakmak lazim siliklestigi gune mi
Ben silik oldugu günden itibaren sayıyorum cnm 14.gün de kesın adet oluyorum, flo diye bi uygulama var onu ındırın testin pik oldugu günü girince adet gununu düzenliyor,

Kızlar çok kötüyüm. Kanama leke gördüm gittim dr progestan ve iğne yazdı yaptım evdeyim şuan. Sağ kasık ve bacağım çok fena. Bu ilacı kullanan oldu mu aranızda.
Gecmis olsun canım insallah hemen gecer🤲 fazla mıydı leke?? Bende agri olmamisti ama leke yüzünden progestan hap kullanmıştım, sürekli uyuyordum, hap olarak iceceksen biraz uyku yapar ama baska bisey yapmaz

Ben silik oldugu günden itibaren sayıyorum cnm 14.gün de kesın adet oluyorum, flo diye bi uygulama var onu ındırın testin pik oldugu günü girince adet gununu düzenliyor,
Yaa maşallah canım çok bilgilisin bir sürü şey öğrendim senden ya😅

Gecmis olsun canım insallah hemen gecer🤲 fazla mıydı leke?? Bende agri olmamisti ama leke yüzünden progestan hap kullanmıştım, sürekli uyuyordum, hap olarak iceceksen biraz uyku yapar ama baska bisey yapmaz
Evet fazlaydı baya şmdi azaldı gibi ipne yaptım ilscıda sabah akşam al dedi. Çok teşekkür ederim 🙏 haftaya gel dedi

Back
X